Opsætning af email (POP3 & IMAP) på din iPhone

Nedenfor finder du en detaljeret vejledning for, hvordan du sætter din iPhone op til e-mail (POP3 og IMAP)Din iPhone skal først og fremmest være sat op til internet. Opsætning af internet på iPhone

Vælg "Indstillinger"

iPhone forside

Vælg "E-mail, kontakter, kalendere"

iPhone Email POP3 IMAP 2

Vælg "Tilføj konto"

iPhone Email POP3 IMAP 3

Vælg "Andre"

iPhone Email POP3 IMAP 4

Vælg "Tilføj e-mailkonto"

iPhone Email POP3 IMAP 5

1. Under "Navn" indtast dit navn
2. Under "Adresse" indtast din e-mailadresse
3. Under "Adgangskode" indtast din adgangskode fra din e-mailudbyder
4. Under "Beskrivelse" indtast en valgfri beskrivelse
5. Vælg "Næste"

iPhone Email POP3 IMAP 6

1. Har du en POP3-konto, skal du vælge "POP". Er din mailkonto en IMAP-konto, skal du vælge IMAP.
2. Under "Navn" indtast dit navn
3. Under "Adresse" indtast din e-mailadresse"
4. Under "Beskrivelse" indtast en valgfri beskrivelse

iPhone Email POP3 IMAP 7

iPhone Email POP3 IMAP 8

1. Indtast den indgående mailserver fra din e-mailudbyder
2. Indtast dit brugernavn fra din e-mailudbyder
3. Indtast din adgangskode fra din e-mailudbyder
4. Indtast den udgående server fra din udbyder
5. Vælg "Arkiver"

iPhone Email POP3 IMAP 9

Du finder informationer på de mest udbredte e-mail-udbydere her

Du er nu klar til at bruge E-mail på din iPhone

Du kan se en videoguide til processen herunder

Du kan købe iPhone X her eller sammenligne priser og se alle iPhones i vores webshop.