Problemer med login - Telmore Musik

Kan jeg bruge mit login på flere forskellige enheder?

Der er ingen begrænsninger på antallet af enheder du kan registrere. Du kan dog kun være logget ind på én enhed ad gangen.

Du kan bruge Telmore Musik på følgende enheder:
iPad/iPhone: Kræver iOS 8.0 eller nyere.
Android smartphone/tablet: Kræver Android 4.4.2 eller nyere.

Hvad gør jeg hvis jeg har glemt mit login til TELMORE Musik?

Dit brugernavn er det telefonnummer, du er registreret med hos Telmore og som du bruger, når du skal ind på Mit Telmore.

Din adgangskode til Telmore Musik er det samme som til Mit Telmore.

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du bestille en ny, som gælder til Mit Telmore og Telmore musik.

Har du ikke allerede Telmore Musik med Telmore Play, så se mere her.