SIM-kort til din iPhone

Her får du en komplet oversigt over de forskellige iPhones, og hvilket SIM-kort de bruger.

Hos TELMORE bruger vi et Kombi SIM-kort, som indehodler alle typer i ét. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om at bestille den rigtige korttype. Du får et SIM-kort fra os, som giver dig lige præcis den størrelse, du har brug for. Det fungerer på den måde, at du klikker Nano SIM-kortet ud, hvis det er det, du skal bruge. Og det er det netop i mange af de iPhones, vi sælger. Klik på den enkelte telefon herunder, hvis du vil læse om dens specifikationer eller se, hvad den koster.

Model
SIM-kort type

iPhone 2G Alm. SIM-kort
iPhone 3G Alm. SIM-kort
iPhone 3GS Alm. SIM-kort

iPhone 4 Micro SIM-kort
iPhone 4s Micro SIM-kort

iPhone 5 Nano SIM-kort
iPhone 5s Nano SIM-kort
iPhone SE Nano SIM-kort
iPhone 6 Nano SIM-kort
iPhone 6 Plus Nano SIM-kort
iPhone 6s Nano SIM-kort
iPhone 6s Plus Nano SIM-kort
iPhone 7 Nano SIM-kort
iPhone 7 Plus Nano SIM-kort
iPhone 8 Nano SIM-kort
iPhone 8 Plus Nano SIM-kort
iPhone X Nano SIM-kort

Bemærk: Bestiller du et nyt SIM-kort, bliver det sendt separat i et brev fra vores leverandør. Leveringstiden er 1-3 hverdage.