SMS på iPhone

Den bedste måde at teste om sms virker, som det skal, er ved at sende en sms til dig selv. På den måde kan du teste, om du kan afsende og modtage sms’er korrekt.

Check om du er på et trådløst netværk, hvis iMessage er slået til.

Prøv at slå iMessage fra og til igen.

Check om du er kommet til at blokere afsenderen ved en fejl under Indstillinger, dernæst Beskeder, og så Blokeret.

Undersøg, om du har brugt næsten al lagerplads på mobilen, da det kan give problemer.

Check efter opdateringer til din iPhone, og installer, hvis en er tilgængelig.

Sæt dit SIM-kort i en anden iPhone. Kan du nu sende og modtage SMS'er, kan der være noget galt med din iPhone.

Hvis alt andet slår fejl, kan beskedcentralnummeret være indtastet forkert på din iPhone.

Følg nedenstående vejledning for at indkode nummeret til beskedcentralen igen:
  1. Gå til "Telefon"
  2. Indtast "**5005*7672*+4540390999#"
  3. Tryk på "Ring" knappen
Sluk og tænd din iPhone.

Er det én bestemt modtager der ikke kan modtage, kan du sende en test-sms til det nummer Når du sender en test-sms får du nemlig en fejlrapport retur på din mobiltelefon, hvor der står, hvilken fejl der er opstået.

Du laver en test-sms ved at oprette en ny besked, indtaste det nummer, du har problemer med at sende til, og skrive ”*0# test” i tekstfeltet.