KØB DE POPULÆRE NOKIA-TELEFONER

Når du køber telefon hos Telmore får du altid:

Altid fri fragt
3-5 dages levering
Rente- og gebyrfrit afdrag
Du betaler ikke ekstra for at afdrage
14 dages returret
Returlabel i pakken
Gratis med PostNord
Danmarks bedste mobildækning
Vi bruger TDCs netværk, der er kåret til Danmarks bedste
Nokia 3310
Comeback til en genfødt klassiker. Den originale og ikoniske Nokia 3310 fra 2000 er tilbage med ligeså langtidsholdbart batteri som dengang, farveskærm, Snake og selvfølgelig trykknap-tastatur. Er du træt af altid at være online? Eller skal du bruge en solid ekstra-telefon? Så er Nokia 3310 et godt bud på din nye mobiltelefon med trykknapper.

Vælg mellem 3G og 2G
Vi har den både i 2G- og i 3G-versionen, hvor du lidt hurtigere kommer på nettet. Men at bruge internettet med en Nokia 3310 er en radikal anden oplevelse end på en smartphone. Begge er supergode bud til dig, der vil kappe båndene til den moderne mobiltidsalder eller ønsker dig en flot mobil med tastatur. Begge har stærke batterier, der holder strøm vildt længe.

Nokia 3310 solgte suverænt
I år 2000 hvor den originale Nokia 3310 lå i lommen på rigtig mange mennesker, var verden ikke gået smartphone-amok endnu. Nokia 3310 solgte som varmt brød verden over , og ingen iPhone har gjort den kunsten efter. Lige siden har Nokia 3310 haft en stor, dedikeret fanskare.
Få Nokia 3310 tilbage
Nu kan du igen få en Nokia 3310. Køb den kontant eller med abonnement hos TELMORE. Glæd dig over en mobil med langtidsholdbart batteri og færre overflødige funktioner, som du sjældent bruger. Det simple liv i smukke farver. Mat blå eller grå - eller blank rød eller gul. Nokia 3310 havde release dato 31. maj 2017 i Danmark.
Du får den til en pris, der er til at holde ud, både hvis du skal bruge den som ekstra-telefon eller som en mobiltelefon til børn eller hvis du går hele vejen og dropper din iPhone eller Samsung, forlader touch-skærmen og går tilbage til trykknaptastatur og T9-ordbog.

Snake og Nokia 3310
Den nye Nokia 3310 i 2017-versionen har farveskærm, og derfor er det legendariske mobil-spil Snake opdateret med farver. Ellers er det samme oplevelse som dengang i 2000, hvor vi åndede lettet op, da vi så, at alverdens computere ikke brød sammen over at skulle tælle årstal på en ny måde. Øresundsbroen åbnede og der var OL i Sydney. Her så Kronprins Frederik dybt i øjnene på en vis Mary Donaldson. Gad vide, om han skrev sin første sms til hende på en Nokia 3310?

FRA NOKIA TIL MICROSOFT LUMIA OG TIL NOKIA IGEN

Om Nokia: Nokia har en lang og interessant historie bag sig. Virksomheden er gået fra at være verdens største forhandler af mobiltelefoner i 2007 til at forsvinde totalt fra købernes bevågenhed med den sidste Microsoft Lumia omkring 2016 og til at genopstå som brand i 2017 og 2018 med en overraskende succesfuld relancering af den ikoniske Nokia 3310.

Mange har haft en Nokia-mobil som arbejdstelefon eller håndværkertelefon, og deres klaptelefon var højtelsket. Ved hjælp af flip eller skub kom tastaturet frem. Nokia 3310 og Nokia 3210 var nærmest kult en overgang, og de gamle vintage mobil-modeller er rent faktisk stadig til salg på nettet. Få et godt tilbud eller køb den nye update hos os. 

Når man siger Nokia 3210 eller Nokia 8210, smiler mange indforstået omkring de klassiske Nokia-retro-telefoner. Dengang en polyfonisk ringetone var det nye, og ingen havde hørt om hverken Facebook eller Whatsapp, var en mobil med tastatur nærmest per definition fra den finske producent. Konkurrenter som Motorola og Sony Ericsson var dog også godt med.

Gummistøvler og militærudstyr og nå ja mobiltelefoner
Nokias rødder går helt tilbage til 1865 i Finland. Det var før telefonens opfindelse. Og den finske virksomhed havde ikke med telefoner at gøre før i 1922. Før da var Nokia et skov- og energiselskab i Finland. De begyndte at udvinde gummi og producerede fx dæk og gummistøvler.

I 1922 kommer telefon- og elektricitetskabler ind i billedet. Nokia har masser af produkter på samvittigheden, især inden for elektronik og telekommunikation som fx tv, pc, militærudstyr, batterier, badevægt, blodtryksmåler og meget mere. Bl.a. var de med i det første internationale mobile netværk og de første til at tillade international roaming.
 
Første mobiltelefon fra Nokia i 1982
I 1982 kommer Mobira Senator car phone, Nokias første mobiltelefon. Siden er det gået stærkt. Nokia var med til at udvikle de GSM og LTE netværksteknologier, vi stadig bruger til at ringe til hinanden og transportere data.
Finland: Verdens største forhandler af mobiltelefoner
Faktisk var Nokia i 2007 verdens største forhandler af mobiltelefoner. Her er vi tilbage omkring perioden for en klaptelefon og den polyfoniske ringetone, og mange af os har en af de gamle Nokia telefon-modeller som en slags første mobil-kærlighed, der aldrig ruster. Nokia var en sikker investering for køb af aktier, og vi lyttede, når folk talte om regnskab og aktiekurser. Derfor overraskede det i offentligheden, da ord som konkurs begyndte at blive nævnt i samme sætning som Nokia. Da smartphonen kom, begyndte en svær tid. Men i begyndelsen så det fint ud. 

Samarbejde med Microsoft om Windows Phone
I smartphonens tidlige år, var Nokia langt fremme med sin Symbian-platform, men den blev overhalet af Apples iOS til iPhone og af Googles Android-styresystem. Og det var startskuddet til samarbejdet med Microsoft og brugen af Windows Phone med egne apps. Det gav rigtig god mening at skabe tæt synergi mellem smartphone og pc, som Nokia og Microsoft gjorde med Lumia. Det anmelderroste Windows 10-styresystem gav frihed, når du kunne åbne dine filer på en hvilken som helst enhed. Du er aldrig langt fra dit arbejde eller studie med en Windows Phone. Frøet til denne perfekte synergi mellem pc og mobil blev sået i 2011, hvor Nokia gik sammen med Microsoft om at bruge Windows Phone-platformen på deres smartphones, og Nokia Lumia blev født.

Nokia opkøbt af Microsoft
Efter skrantende omsætning og årsrapport med røde tal blev Nokias mobil-producerende gren opkøbt af Microsoft i 2013-2014. Nu hed det Microsoft-smartphones. Microsoft Lumia var en vigtig satsning og Windows Phone baserede sig på det roste Windows 10. Det slog bare aldrig an blandt forbrugerne, der kiggede langt efter iPhones fra Apple. Man kunne ikke få særlig mange apps til Windows Phone, og efterhånden døde Microsofts satsning på Nokia-telefoner ud. I dag er Nokia tilbage med en kollektion af nye telefoner. På verdensplan og i Danmark. Hold øje med tilbud i vores webshop. Klik på hver telefon i toppen af siden og se pris, lagerstatus og specifikationer.

NOKIA ER TILBAGE MED SUCCES

Nokia er tilbage i global succes. Med relanceringen af de bl.a. røde og gule 3310'ere er brandet braget igennem. Release af de ikoniske mobiler i ny forklædning i 2017 og 2018 har givet genlyd, og de sælger som varmt brød. 
Hvem laver Nokia-telefoner?

Men hvem laver egentlig Nokia-telefoner? Det gør finnerne igen. Efter at aftalen med Microsoft løb ud, har de igen fået rettighed til Nokia-navnet i Finland, og det er nu den finske virksomhed HMD, der sender mobiltelefonerne på markedet i Danmark og hele verden. Finske HMD Nokia har lanceret Nokia 5, Nokia 6, Nokia 7 og Nokia 7 Plus på markedet i 2017. Du kan også købe Nokia 8 med dual SIM i vores shop. I 2018 lancerede Nokia en update til 8'eren med Sirocco-modellen, som vi ikke har på hylden hos TELMORE. Se aktuelle tilbud i toppen af siden og læs om Nokia her.

Nokia 8 Sirocco - ikke til salg hos TELMORE
Dual-kamera og Android 8.0 Oreo. Lynopladning og vandtæt med IP67-certificering. Carl Zeiss-optik i sit kamera, optisk billedstabilisering og 2 x optisk zoom. Sirocco er en fin opdatering, og vi glæder os til at se, hvilke produkter der ellers kommer ud fra skrivebordet i Finland.

Kvalitet og innovation designet af Nokia
De gamle Nokia retro-mobiltelefoner er stadig en god historie. Nokia har en speciel plads i manges hjerter, fordi de altid har stået for produkter i høj kvalitet og innovation. Nokia-telefoner gennem tiden er vigtige led i udviklingen inden for de smartphones, vi bruger i dag til at gå på nettet og bruge apps, spille games og chatte på Messenger og Whatsapp osv.
Se pris og aktuelle tilbud i toppen af siden
Har du stadig en gammel Nokia-mobil, kan du altid finde en manual på Youtube eller Google. Den lange historie og ekspertise og folks kærlighed til Nokia-mobiltelefoner har medvirket til at give de nye, opdaterede udgaver af Nokia 3310 vind i sejlene i Danmark. De er meget populære og sælger rigtig godt. Klik på hver mobil i toppen af siden og se pris og lagerstatus. Husk, at du altid har fri fragt i vores webshop. Leveringstid er typisk 3-5 hverdage, og vores kundeservice yder support på dit køb og abonnement, hvis det skulle blive nødvendigt. Bliv kunde hos TELMORE og få 4G på det bedste netværk i Danmark. Test selv på din smartphone, hvor god internetforbindelse du får.

God ældrevenlig mobil
Gammeldags mobiltelefoner med tastatur er ikke forsvundet helt. Leder du fx efter en ældrevenlig mobil er Nokia 3310 et rigtig godt bud. Den er let at betjene, har en klar og tydelig ringetone, og dens display er let at læse sms'er på. Man kan sagtens tage billeder med den, selv om der ikke tilnærmelsesvis er de samme megapixel i den kamera som i flagship smartphones. Men som en let og driftsikker mobil er den et godt køb for ældre medborgere, som ikke har brug for en kompliceret smartphone. Køb med og uden abonnement, og kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål.

Køb smartwatch, høretelefoner og andet tilbehør
Nokia er tilbage med en stribe af smartphones. Se aktuelle tilbud øverst. Klik på hver mobil og se pris og lagerstatus. Husk, at du kan købe tilbehør som covers, smartwatch og høretelefoner i vores shop. Hold øje med tilbud og få en god pris.
 

MICROSOFT LUMIA VAR EN INNOVATIV ARBEJDSTELEFON

Lumia 950 var både mobil og computer på samme tid og et resultat af et samarbejde med Microsoft. Som en anden robot fra filmen Transformers kunne Microsoft Lumia 950 omdanne sig til en pc. Du tilkoblede ekstern skærm, tastatur og mus, og wupti kunne du arbejde i Microsoft Office-programmer og tage dit kontor eller din studieplads med dig i lommen bagefter.

Brug Microsoft Office på stor skærm
Office 365-programmerne lå klar på din mobil i en forenklet version, der gjorde det nemt at bruge dem på telefonen. Og med Windows 10 og OneDrive lagring af data og filer i skyen kunne du synkronisere dit arbejde og dit online liv. Åbne dine filer og data på en hvilken som helst Windows 10-enhed og fortsætte, hvor du slap. Altid let adgang til dit arbejde. Microsoft Lumia 950 var innovativ som arbejdstelefon. Den kom i to forskellige størrelser, og XL-versionens force var netop den store skærm, som var ideel til Windows-programmerne. Så manglede der bare dual-SIM, som mange bruger i deres arbejdstelefon. Release date for Microsoft Lumia med Windows Office-programmer var tilbage i 2015. Målt i smartphone-alder er den en gammel historie. Hvilke produkter er nutidens idelle mobiltelefoner til kontoret og studiet?

iPhone og Samsung Galaxy tager tråden op.
De fleste producenter af smartphones, ikke mindst store spillere som Apple og Samsung, har taget tråden op. Fx understøtter Samsung Galaxy S9-serien brug af micro-SD-kort op til 400 GB, og med så stor hukommelse og plads giver det mening at bruge mobilen som computer.
Du kan tilkoble Samsung Galaxy S9 og S9+ til Samsungs docking station Samsung DeX og koble ekstern skærm, tastatur og mus til den. Apples iPhone X har ligesom Samsung Galaxy en stærk processor, der gør den kraftig som computer, og Apple er langt fremme med innovation i form af Augmented Reality, der åbner store muligheder til både leg og arbejde.
 
950'eren var en af de sidste i Microsoft Lumia-serien. Der var forgængere som Microsoft Lumia 650 og Microsoft Lumia 550. Og inden Microsoft kom ind i billedet var der Nokia Lumia 635, den farverige kusine i Lumia-familien med alle de farverige mobilcovers. Hvis du blev træt af orange, skiftede du bare dit cover ud med pink, rød, grøn, gul, blå eller en af de andre farver. Nokia Lumia 635 har også de rare Microsoft-fordele med OneDrive, hvor du kan lagre dine filer i skyen og få adgang til dem overalt. 

Lumia-telefonerne brugte Windows som styresystem. Apple bruger iOS, og så er der Samsung Galaxy og alle de andre Android-mobiltelefoner. Windows Phone slog aldrig igennem for alvor, og man kunne ikke få så mange apps. Langt de fleste apps blev udviklet til iOS og Android, men ikke Windows Phone. 

Historien om Lumia begyndte i 2011, hvor Nokia og Microsoft indledte deres samarbejde med hinanden. Senere blev finske Nokia efter skrantende omsætning opkøbt af Microsoft, men af flere årsager forsvandt brandet Lumia fra scenen og overlod det blomstrende marked for smartphones til producenter som Apple, Samsung og Huawei.

Derfor skal du købe din nye smartphone hos Telmore

Danmarks bedste netværk

Du får det bedste internet i vores mobilpakker. Telmore bruger TDC NET, som flere gange er kåret som leverandør af det hurtigste, stærkeste og bedste mobilnetværk.

Læs om 5G
Læs om 4G

Fuldt overblik med Mit Telmore

Gå gennem døren til dit eget selvbetjeningsunivers. Det hedder Mit Telmore . Log ind og se dit abonnement og dit forbrug, skift pakke og tilmeld services. Mit Telmore fungerer både via din internet-browser og vores app.

Masser af underholdning

Telmore Play er ubegrænset adgang til tusindvis af film, serier, tv-programmer, lyd- og e-bøger og millioner af musiknumre. Du vælger selv, om du vil have udvalgte streamingtjenester eller hele pakken.

Læs om Telmore Play