Til dig med et Telmore basis abonnement

Nu kan du trygt bruge mobilen i 36 europæiske lande uden ekstra omkostninger.

Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande

Tale, sms og mms
Prisen for tale og sms er den samme, som du betaler i Danmark.
 
I Danmark betaler du for at sende en mms. I udlandet bruger mms data. Så når du sender en mms i Europa, vil den blive takseret som data og dermed blive trukket fra den datamængde, du kan bruge af.
Data
Bruger du data i Europa, fungerer det ligesom i Danmark: Du betaler 9,90 kr. pr. dag, du bruger data. Beløbet giver dig adgang til 100 MB data, du kan bruge den pågældende dag. Uanset om du er i Danmark eller i én af de 36 lande. 

Når du rammer de daglige 100 MB data, lukkes der for dataforbindelsen. 
Dig der har 'Internet På Mobilen'
Du kan bruge en del af din inkluderede data fra servicen Internet På Mobilen i Europa. Se din datamængde på Mit Telmore

Når du har opbrugt din datamængde i EU, betaler du 3,26 øre pr. MB. Vi varsler dig med en sms, inden det kommer til at ske.

Hvis du opbruger al den data, du har med Internet på Mobilen, sænker vi hastigheden på din dataforbindelse indtil den 1. i måneden, uanset om du er i Danmark eller i udlandet.

Roaming i EU gælder i følgende 36 lande

Belgien 
Bulgarien 
Cypern (græsk)
England* 
Estland 
Finland 
Frankrig 
Gibraltar
Grækenland  
Holland  
Irland  
Island  
Italien
Kroatien  
Letland  
Lichtenstein
Litauen 
Luxemburg 
Malta  
Nordirland*  
Norge  
Polen  
Portugal  
Rumænien  
San Marino
Schweiz  
Skotland* 
Slovakiet  
Slovenien 
Spanien  
Sverige
Tjekkiet
Tyskland
Ungarn
Wales*
Østrig
*Der er ingen ændringer i priser, når du rejser til Storbritannien efter Brexit. England, Nordirland, Skotland og Wales er stadig med i Roaming i EU.

Information om EU data

Hvis du ikke har ekstra services tilknyttet dit basis-abonnement, har du mulighed for at bruge 100 MB data om dagen i Europa, som du betaler 9,90 kr. for. Hvis du opbruger denne datamængden, sænker vi din hastighed. 
 
Hvis du har tilkøbt ekstra services til dit basis-abonnement, vil du få en mængde data, du frit kan bruge i EU. Mængden bestemmes af den pris, du betaler for dine ekstra services.

Ekstra services er Internet på Mobilen, Telmore til Telmore, Ubegrænset sms og mms og Fri Tale. Opbruger du den mængde data, du kan bruge i EU, betaler du 3,26 øre. pr. MB, når du bruger data i Europa. Vi sender dig en sms, inden det sker.
Dig med Internet på Mobilen: Du har en del af din inkluderede data til rådighed, som du frit kan bruge i Europa. Datagrænsen for brug af data i EU er styret af den pris, du betaler for Internet på Mobilen. Du kan se din datamængde i EU på Mit Telmore .


Skifter du til et mobilabonnement med en højere pris eller køber ekstra services til dit basis-abonnement, får du mere data, du kan bruge i EU.

Læs de nye vilkår her:
Bemærk, at de nye vilkår er gældende fra 15. juni 2017

Generelle vilkår
Vilkår for mobiltjenester
Vilkår for Telmore Basis-abonnement

Hvad betyder det for mine nuværende tjenester?

Se hvilke ændringer, der gælder for dine tilmeldte tjenester. Du kan altid tjekke, hvilke tjenester du har inde på Mit Telmore .
Er du tilmeldt Saldokontrol, skal du afmelde denne service og tilmelde Udlandstelefoni og Data i udlandet, hvis du vil bruge din mobil i Europa på samme måde som i Danmark. Det gør du på Mit Telmore  under Mit abonnement.
Har du Telmore til Telmore, kan du ringe frit til alle andre Telmore-kunder. Både i Danmark og inden for Europa. Så hvis mor er Telmore-kunde, kan du ringe ubegrænset hjem til hende, mens du slænger dig i en liggestol på én af Spaniens kridhvide strande. Vær dog opmærksom på, at dine opkald ikke må vare længere end 60 minutter ad gangen. Men så kan du bare lægge på og ringe op igen.
Har du servicen Ubegrænset sms og mms, kan du sende alle de sms’er, du orker i hele Europa. Sender du en mms, vil den blive takseret som data og dermed blive trukket fra den mængde data, du har til rådighed.
Nej, den nye EU-regulering omhandler dit mobilforbrug, når du er uden for Danmarks grænser og befinder dig i ét af de 36 europæiske lande. Se priser for opkald til udlandet her
Hvis du er tilmeldt 4G i Danmark, får du også 4G-dækning i Europa, hvis den operatørs netværk, du bruger, understøtter 4G.