Til dig med et Telmore abonnement

Du kan bruge din mobiltelefon i 36 europæiske lande, uden det koster ekstra.

Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande

Tale og sms
 

Du kan bruge al taletiden fra dit abonnement i de 36 lande.
 
Det samme gælder sms. Du har fri sms i Danmark og fri sms i EU landene.
Mms
 

Mms sendes som data når du er uden for Danmark. Sender du en mms, vil den derfor blive trukket fra din samlede EU datamængde. Du kan dermed sende så mange mms’er, som du har EU data til.
Data
 
 
Du kan bruge en del af den inkluderede data i dit mobilabonnement. Se hvor stor en del af datamængden du kan bruge i EU på Mit Telmore.
 
Når du har opbrugt din EU datamængde, betaler du 2,33 øre pr. MB (23,31 kr pr. GB.) Vi sender dig en sms, inden det kommer til at ske.

Roaming i EU gælder i følgende 36 lande

Belgien 
Bulgarien 
Cypern (græsk)
England* 
Estland 
Finland 
Frankrig 
Gibraltar
Grækenland  
Holland  
Irland  
Island  
Italien
Kroatien  
Letland  
Lichtenstein
Litauen 
Luxemburg 
Malta  
Nordirland*  
Norge  
Polen  
Portugal  
Rumænien  
San Marino
Schweiz  
Skotland* 
Slovakiet  
Slovenien 
Spanien  
Sverige
Tjekkiet
Tyskland
Ungarn
Wales*
Østrig
*Der er ingen ændringer i priser, når du rejser til Storbritannien efter Brexit. England, Nordirland, Skotland og Wales er stadig med i Roaming i EU.

Information om EU data

Du kan bruge en del af din samlede datamængde fra dit mobilabonnement i Europa. Mængden bestemmes ud fra den pris, du betaler for dit abonnement og tilmeldte services som eksempelvis ekstra data og Telmore til Telmore.
 
Bruger du mere data i Europa, end du har til rådighed, betaler du 2,33 øre. pr. MB (23,31 kr pr. GB.). Vi sender dig en sms, inden du har opbrugt din data i EU. Du modtager også en sms når du har opbrugt din fulde mængde af EU data.
 
Opbruger du al den data, du har til rådighed i dit abonnement både hjemme og i EU, sænker vi hastigheden på din forbindelse resten af måneden, uanset om du er i Danmark eller Europa. 

Vi giver dig løbende besked om dit forbrug. Din datamængde bliver altid nulstillet den 1. i måneden. 
 
Skifter du til et mobilabonnement med en højere pris eller køber ekstra services til dit abonnement, får du mere data, du kan bruge i EU. Du kan se din datamængde i EU på Mit Telmore .

Hvad betyder det for mine nuværende tjenester?

Se hvilke ændringer, der gælder for dine tilmeldte tjenester. Du kan altid tjekke, hvilke tjenester du har inde på Mit Telmore .
Mere EU data end fair use-grænsen
Hos Telmore får du altid mere data, end EU har påbudt.
EU har defineret et niveau af EU data (også kaldet ”Fair Use-grænse”), som skal være inkluderet i et mobilabonnement.
Mængden af EU data, altså denne fair use-grænse, er defineret ud fra den samlede pris på dit abonnement ud fra følgende udregning:
EU Data = (abonnementspris x 2) / EU-defineret GB pris.

Hos Telmore inkluderer vi EU Data i dit abonnement baseret på prisen af dit abonnement. Tilkøb af services udløser yderligere EU Data til brug i dit abonnement.

Koster dit abonnement eksempelvis 149 kr. pr. md. vil du kunne bruge op til 17 GB data i EU.

Køber du fx en service, som er tilknyttet dit abonnement, får du ekstra EU Data, afhængig af tilkøbets pris.

Har du fx ”Ekstra Data 20 GB” til 29 kr., får du 4 GB ekstra EU Data. Har du fx et abonnement til 149 kr. og Ekstra Data til 29 kr., kan du i alt bruge 21 GB EU Data uden ekstra tillæg.

Du kan altid se nøjagtigt, hvor meget EU Data dit abonnement giver dig ved at logge ind på Mit Telmore .

Skal du ikke ud at rejse?
Hvis du ikke rejser i EU og derfor aldrig bruger noget af din EU data, kan du bruge hele din datapakke herhjemme i Danmark.
Når du rejser i EU og anvender data, vil du modtage en sms, der oplyser den mængde EU Data, du kan bruge.

Du modtager en sms, når du har opbrugt 80% og 100% af din EU Data. Her får du også besked om, hvilken pris du vil blive opkrævet for den data, du benytter efter din EU Data er opbrugt.
Din datamængde i Europa er baseret på den pris, du betaler for dit abonnement. Jo mere du betaler for dit abonnement – inklusive ekstra services –  desto mere data har du at bruge af i Europa.
 
Hvis du er tilmeldt services som ekstra data, Internet på Mobilen eller Telmore til Telmore, har du automatisk fået mere data, du kan bruge af i Europa. 
Ønsker du mere data i EU, kan du skifte til et mobilabonnement med en højere pris eller købe ekstra services til dit abonnement på Mit Telmore
Når nu du kan bruge din mobil på samme måde i 36 lande i Europa, som du kan herhjemme, udgår Roam Like Home. Så har du Roam like home 100 MB data til 29 om måneden, bliver du automatisk afmeldt servicen den 15. juni 2017. 
 
Har du et mobilabonnement, hvor du har inkluderet 1 eller 5 GB Roam like home EU-data, vil dit abonnement skifte navn den 15. juni 2017. Derudover vil du som minimum beholde den samme mængde data i EU, som du har i dag.

Hvis dit mobilabonnement er tilmeldt BørneBudget, kan mobilen ikke bruges i udlandet eller ringe til udenlandske numre. På Mit Telmore kan du afmelde BørneBudget, hvis du ønsker, at bruge mobilen i udlandet, mens I er på ferie. Husk, at du samtidigt skal tilmelde dig Udlandstelefoni og Data i udlandet for at mobilen virker når du er uden for Danmark.
Hvis du er tilmeldt Saldokontrol, skal du afmelde denne service og tilmelde Udlandstelefoni og Data i udlandet, hvis du vil bruge din mobil i Europa på samme måde som i Danmark. Det gør du på Mit Telmore  under Mit abonnement.
Med Telmore til Telmore kan du ringe frit til alle andre Telmore-kunder. Både i Danmark og inden for Europa. Så hvis mor er Telmore-kunde, kan du ringe ubegrænset hjem til hende, mens du slænger dig i en liggestol på én af Spaniens kridhvide strande.  Vær dog opmærksom på, at dine opkald ikke må vare længere end 60 minutter ad gangen. Men så kan du bare lægge på og ringe op igen.
EU-reguleringen ændrer ikke dine muligheder for at bruge dine Play-tjenester i udlandet. Du kan fortsat bruge tjenesterne i de samme lande, som du gør i dag.

Nej, den nye EU-regulering omhandler dit mobilforbrug, når du er uden for Danmarks grænser og befinder dig i ét af de 36 europæiske lande. Se priser for opkald fra Danmark til udlandet her

EU har defineret en så kaldt ”Fair Use Policy”, der dikterer, at såfremt et abonnement over en længere periode hovedsageligt bliver benyttet i udlandet, er udbyderen af abonnementet berettiget til at opkræve EU Takst for alt forbrug foretaget i EU.

Skal du eksempelvis på studieophold eller arbejde udenlands i en længere periode, skal du være opmærksom på, at du kan blive opkrævet for dit forbrug.
Hvis du har 4G med i dit abonnement, får du også 4G-dækning i Europa, hvis den operatørs netværk, du bruger, understøtter 4G. Dækning og hastighed kan påvirkes af, hvor du er.
Nej, du kan fortsat ikke bruge Datadeling i Europa. Det samme gælder for Mobilt Bredbånd. Du har dog mulighed for at lave Internetdeling fra mobilen, hvis du har brug for at dele dit net med andre eller bruge din mobil som modem.