Enkel og billig mobiltelefoni og internet

Hvad er Telmore

Telmore er et teleselskab, som sælger mobilabonnementer, Mobilt Bredbånd og smartphones. Et andet produkt er Telmore Play, der tilbyder mobiltelefoni og digital underholdning i en samlet pakke. 

Telmore startede i oktober 2000 som en protest imod de store teleselskabers høje og uigennemskuelige priser og besværlige abonnementer. Telmore var det første teleselskab, der kun var online. Kunderne kunne nemt betjene sig selv online, og det gjorde det enkelt og billigt at være telekunde. Sådan startede Telmore, og sådan fungerer det stadig i dag. Vi har markedets mest gennemskuelige priser og leverer vores services under parolen "Det er smart" og kunderne først.

I 2017 og 2019 modtog vi med stor taknemmelighed en pris for Danmarks bedste kundeservice. Det er vi glade for og stolte over, og vi vil fortsætte med at have dig, vores kunde, i centrum i alt, hvad vi gør.

Landets største online teleselskab

Telmore er Danmarks suverænt største online teleselskab. Samtidig er vi Danmarks næststørste nethandelssted med ca. 11 % af samtlige Dankort-transaktioner på internettet i Danmark - kun overgået med et mulehår af DSB.
 
Telmores hjemmeside er godkendt af E-handelsfonden til at benytte e-mærket. e-mærket er din sikkerhed for tryg og etisk korrekt handel og færden på nettet.
Se mere om e-mærket  på e-handelsfondens hjemmeside.
Telmore er også medlem af FDIH (Foreningen for Distance- og Internethandel), som er Danmarks forening for netbutikker. Medlemskabet giver os adgang til et stort videncenter og netværk, som vi bruger for hele tiden at holde os up-to-date med den nyeste viden om internethandel.  Læs mere om FDIH på fdih.net  

Telmore kundeservice

Hos Telmore yder vi effektiv service til alle vores kunder. Du kan vælge, om du ønsker service over internettet, hvor du kan finde svar på de fleste spørgsmål, eller du kan kontakte vores kundeservice på telefon, mail eller på Facebook.
Vores kundeservice er en af landets bedste, med hurtige svartider på kundehenvendelser. Det er en af grundene til, at Telmore er et af de teleselskaber, der ultimativt har de meste tilfredse kunder. I 2017 og 2019 vandt vi Kunderservice Award uddelt af Wilke Markedsanalyse A/S. Vores kunder vurderer os især højt på: 
 
  • Vores produkter og services virker hele tiden
  • Vi er et selskab, man kan stole på
  • Vi har korrekte regninger
  • Vi behandler kunderne retfærdigt

Værdier og leveregler

Vi tænker kunderne først

Kunderne er vores førsteprioritet i alt vores arbejde. Vi lytter til vores kunder og tager meget gerne i mod forslag til forbedring af Telmore. Har du noget at fortælle os? Så skriv på vores Facebook-væg . Vi lytter hellere end gerne og svarer dig så hurtigt, vi kan.Vi tør godt sige, at vi har Danmarks bedste kundeservice. Vi har i hvert fald nogle af Danmarks mest tilfredse kunder ifølge Gallups målinger.

Klar tale i alt, hvad vi gør

Hos Telmore siger vi tingene, som de er. Vi skriver ikke noget med småt, og vi gør, hvad vi kan, for at forklare vores produkter og services i et sprog, der er til at forstå. Vi er også til at tale med, og vi vil gerne høre, hvad du synes om os. Find os på de sociale medier. 
 

Vi er ét team og vi vil vinde - hver gang

I Telmore-teamet arbejder vi sammen og hjælper hinanden. Et velfungerende team er fundamentet for en velfungerende kundeservice, som i sidste ende giver glade kunder. Vi har en høj medarbejdertilfredshed og en hverdag, hvor der ikke er langt fra gulv til loft og fra beslutning til handling.
 

Hvor svært kan det være?

Vores tilgang til kundeservice og e-handel er til at have med at gøre. Vi tror på, at den enkle løsning ofte er den bedste, og vi ønsker at skabe produkter og services, der er til at forstå. Hvor svært kan det være?
 
Telmore skal være "Next Practice Mobile".
Det betyder, at alt, hvad vi laver, er med mobilen som epicenter, og vi stræber efter innovative løsninger, der opfylder vores kunders stigende behov for at være mobile.
Vi har fokus på best practice, og vi gør tingene smartere, bedre, hurtigere og mere effektivt. Hos Telmore er kundetilfredshed helt centralt.
En stærk kundeoplevelse - Value for money - Digital underholdning