Telmore opruster på underholdning og indgår strategisk samarbejde med Viaplay

Med en ny aftale bliver Viaplay en del af den digitale underholdningspakke, Telmore Play.
Med ny aftale bliver Viaplay en del af den digitale underholdningspakke, Telmore Play, som mere end 200.000 Telmore-kunder allerede har valgt til. Oprustningen sker som led i en større digital strategi fra Telmore, der vil styrke sit underholdningstilbud og tilbyde mere end blot et mobilabonnement.

Telmore løfter i dag sløret for et nyt partnerskab med Viaplay, der træder ind i Telmores digitale underholdningsprodukt: Telmore Play. Partnerskabet skal styrke Telmores ambition om at være det stærkeste brand i markedet med fokus på at levere den bedste digitale underholdning til danskerne. 

Den nye portefølje betyder blandt andet, at Telmore-kunder fremover kan få adgang til Viaplay som en del af deres Telmore Play-abonnement, der allerede inkluderer stærke digitale tjenester som TV2 Play, HBO Nordic, Telmore Musik og Bookmate. 

“Viaplay er en af Nordens førende leverandører af digital underholdning, så vi er rigtig glade for at have dem med i vores portefølje. Med Viaplay får vi et endnu stærkere og slagkraftigt produkt, der giver vores kunder adgang til den bedste digitale underholdning on demand,” siger Henrik Lehman, der er direktør i Telmore. 

Også hos Viaplay er man glade for den nye aftale, og for at kunne invitere Telmores kunder med ind på den populære nordiske streaming-platform. 

“Vi glæder os over det nye samarbejde, der betyder, at Telmores kunder nu får adgang til Viaplays store katalog af film og serier, der tilbyder en lang række fantastiske underholdningsoplevelser med alt fra store aktuelle blockbusters til vores populære egenproduktioner af dansk drama og reality,” siger Kenneth Krabbe, VP Pay TV Danmark, Nordic Entertainment Group.
 

Ny direktør: “Telmore Play skal være tungere og mere fokuseret”  

Telmore har mere end 700.000 kunder, og ca. 200.000 har et abonnement med adgang til underholdningstjenester. At kunne tilbyde kunderne mere end blot et mobilabonnement har altid været kernen i Telmores ambition, og store underholdningstjenester skal være med til at fastholde og tiltrække endnu flere kunder. 

“Vi har en strategi om at gøre Telmore Play tungere og mere fokuseret på streamingbaseret underholdning. Det har altid været en del af virksomhedens DNA at tilbyde kunderne mere end bare et mobilabonnement, og det er vigtigt for os hele tiden at kunne tilbyde de bedste digitale underholdningsprodukter til danskerne”, fortæller Henrik Lehman, der tiltrådte som direktør i Telmore i januar. 

Den nye aftale med Viaplay betyder også, at tjenesterne Min Bio, C More og Flipp udgår som en del af Telmore Play. Kunder, der allerede har et Play-abonnement, hvor Min Bio, C More og Flipp indgår, beholder tjenesterne. Det samme gælder for kunder, der med et ældre Play-produkt har adgang til tjenesterne Wype og Pling. 

Nuværende Telmore Play-kunder vælger altså selv, om de ønsker at skifte til et af de nye Play-produkter med Viaplay.  

Se og læs mere om de nye Telmore Play-produkter her.
 
For mere information, kontakt
TDC Presse: 70 20 35 10  

Om Telmore
Telmore blev oprettet i 2000 og var det første danske online teleselskab. Produkterne er mobilabonnement med og uden underholdning, mobilt bredbånd og mobiltelefoner. I dag er teleselskabet en del af TDC Group/Nuuday, og med det følger adgang til TDC´s 4G-netværk, som er med til at give Telmores 700.000 kunder Danmarks bedste mobilnetværk.
 
Om Viaplay
Viaplay er Nordens førende leverandør af digital underholdning i form af serier, film, sport og børneindhold. Viaplay giver dig din foretrukne underholdning, uanset hvor du er. Du kan se og opleve hele sæsoner af serier samt den største række af Blockbuster film. Viaplay er tilgængelig på nettet, iOS og Android-enheder, Smart TV, Xbox 360, Xbox One, PlayStation®3 og PlayStation®4. Læs mere på www.viaplay.com