Telmore skruer op for underholdningen i nyt partnerskab med Netflix

Der bliver fremover mulighed for endnu mere underholdning i verdensklasse til de Telmore-kunder der har valgt Telmore Play som en del af deres abonnement.
Fra i dag bliver streaming-giganten Netflix en del af Telmores omfattende underholdningstilbud, og dermed fortsætter selskabet med at levere på strategien om at styrke underholdningen og tilbyde mere end blot et mobilabonnement.

Telmore løfter i dag sløret for et nyt strategisk partnerskab med Netflix, der træder ind i Telmores digitale underholdningsprodukt: Telmore Play. Partnerskabet skal styrke Telmores ambition om at være det stærkeste brand i markedet med fokus på at levere den bedste digitale underholdning on demand, til danskerne. For Netflix er samarbejdet det første af sin slags i Norden.

Den nye portefølje betyder blandt andet, at Telmore-kunder nu kan opgradere deres eksisterende Telmore Play pakke til også at inkludere Netflix. I forvejen er stærke digitale tjenester som Viaplay, TV2 Play, HBO Nordic, Bookmate og Telmore Musik allerede tilgængelige i Play universet. 

-    Netflix er den absolut største spiller på streamingmarkedet, og med det ny samarbejde får vi et endnu stærkere og attraktivt produkt, der giver vores kunder adgang til digital underholdning on demand i absolut verdensklasse,” siger Henrik Lehman, der er direktør i Telmore. 

Hos Netflix er der ligeledes stor begejstring for den nye aftale, og for at kunne invitere netop Telmores kunder med ind på danskernes foretrukne streaming-platform. 

-    Vi er enormt stolte over, at Netflix har indgået dette samarbejde med Telmore, og at vi nu er en del Telmores brede produktportefølje. Samarbejdet sikrer, at Telmores kunder fremadrettet får nemmere adgang til vores danske - såvel som vores internationale indhold, og kan se populære titler som The Rain, LCDP, Tiger King og Stranger Things, som en integreret del af deres mobilabonnement, siger Patrick Danckwardt, Head of Business Development hos Netflix Nordics.

Den foretrukne partner for streaming tjenester
Telmore har mere end 700.000 kunder, og heraf har ca. en tredjedel et abonnement med adgang til underholdningstjenester. At kunne tilbyde kunderne mere end blot et mobilabonnement har altid været kernen i Telmores ambition, og den ambition skal indfries ved at gøre Telmore til den foretrukne partner for de store underholdningstjenester. 

-     Vi har en klar strategi om at gøre Telmore Play tungere og mere fokuseret på streamingbaseret underholdning. Den strategi leverer vi nu igen på ved at indgå samarbejde med Netflix, der dermed bliver den tredje store internationale streamingtjeneste, vi tilbyder kunderne adgang til. Det ligger dybt i vores DNA at tilbyde kunderne mere end bare et mobilabonnement, og det er vigtigt for os hele tiden at kunne tilbyde de bedste digitale underholdningsprodukter til danskerne”, fortæller Henrik Lehman.


Samarbejdet med Netflix kommer efter at Telmore sidste år lavede en anden markant oprustning på underholdning ved at indgå partnerskab med den store nordiske streamingtjeneste Viaplay. Nu kommer så Netflix ombord, og Telmore konsoliderer dermed sin position som den foretrukne partner for streamingtjenesterne blandt teleselskaberne.

Telmore Play kommer fremover i fem forskellige pakker, og priserne for pakkerne med Netflix varierer fra 299 til 399 kr/md, hvor sidstnævnte udover det fulde udvalg af underholdning også som noget helt nyt indeholder fri data.

Se og læs mere om Netflix i Telmore Play-produkterne her.
 
For mere information, kontakt
TDC Presse: 70 20 35 10  

Om Telmore
Telmore blev oprettet i 2000 og var det første danske online teleselskab. Produkterne er mobilabonnement med og uden underholdning, mobilt bredbånd og mobiltelefoner. I dag er teleselskabet en del af TDC Group/Nuuday, og med det følger adgang til TDC´s 4G-netværk, som er med til at give Telmores 700.000 kunder Danmarks bedste mobilnetværk.
 
Om Netflix
Netflix er verdens førende streamingtjeneste for underholdning med 183 millioner betalende medlemmer i over 190 lande, som ser serier, dokumentarer og spillefilm i en lang række genrer og på en lang række sprog. Netflix-medlemmer kan se alt det, de vil – når som helst, hvor som helst – på enhver skærm med internetadgang og starte, pause og genoptage serier og film helt uden reklamer eller forpligtelser.