Afbetaling af mobiltelefon

Afbetaling af mobiltelefon

Express Bank lukker i Norden. Hvad betyder det for dig? 

Lige nu ikke noget. Du betaler fortsat af på din afdragsordning. Det gælder både for dig, som allerede har et lån gennem Express Bank, og dig, som gerne vil købe en mobil med en afdragsordning. 

Når du køber en telefon på afbetaling hos os, vælger du, om prisen skal deles ud på 6, 12 eller 24 måneder.

Du indgår en afbetalingsordning med Express Bank, som er vores finansielle partner vedrørende køb af mobiltelefoner.
 
Det kan være en stor fordel at købe mobiltelefonen på afbetaling. For det første får du ofte en mobilrabat, hvis du køber den sammen med et af vores større abonnementer, og for det andet er afdragene 100 % rente- og gebyrfrie. Så der kommer ingen ekstraomkostninger ud over mobilens og abonnementets pris.
 

Hvordan fungerer en afdragsordning?

Det er Express Bank, som opkræver betaling for din mobiltelefon. Den månedlige opkrævning bliver trukket d. 1. i hver måned.
 
Når du køber en telefon, udfylder du en låneansøgning hos Express Bank. Her tilmelder du dig automatisk kortbetaling med et Dankort eller MasterCard Standard, så dit afdrag bliver trukket automatisk.

Det er ikke muligt at tegne en afdragsaftale på et Debitkort. Det er kun muligt at benytte Dankort eller MasterCard Standard.

Ønsker du at benytte Betalingsservice til din afdragsordning, skal du kontakte Express Bank direkte, efter  endelig godkendelse af afdragsordningen.

Express Bank kan kontaktes på tlf. 70 23 58 00.
 

Hvor kan jeg følge min afdragsaftale?

Express Banks hjemmeside. Log ind på din konto med dit NemID.
 

Kan jeg ændre det beløb, jeg afdrager med?

Størrelsen på det beløb, du afdrager din mobiltelefon med, er bestemt ud fra din afbetalingsordnings løbetid på 6, 12 eller 24 måneder. Det er også bestemt ud fra prisen på din mobiltelefon. Størrelsen på beløbet kan ikke ændres.
 
Jo flere måneder din afdragsordning løber over, desto lavere er de månedlige afdrag.
 

Kan jeg ændre løbetid for afdragsordningen?

Afbetalingen af din mobiltelefon kører over 6, 12 eller 24 måneder, og ordningen kan ikke deles ud på flere måneder. Hvis du vil forkorte din afdragsperiode, skal du kontakte Express Bank og købe dig ud af hele din afdragsordning.
 

Hvordan fungerer en afdragsaftale hos Express Bank og Telmore?

Den månedlige opkrævning for din afdragsordning vil blive trukket af Express Bank den 1. i hver måned. I forbindelse med dit køb udfylder du en låneansøgning hos Express Bank. Her tilmelder du dig automatisk kortbetaling med et Dankort eller MasterCard Standard, så dit afdrag altid bliver trukket automatisk. Det er vigtigt, du er opmærksom på, det desværre ikke er muligt at tegne en afdragsaftale på et Debitkort – det skal være Dankort eller Mastercard Standard.
 
Ønsker du at benytte Betalingsservice til din afdragsordning, skal du kontakte Express Bank direkte, efter endelig godkendelse af afdragsordningen.

Express Bank kan kontaktes på tlf. 70 23 58 00
 

Hvornår betaler jeg første afdrag på mit køb?

Hvis du køber din nye telefon på afdrag inden den 16. i måneden, vil der gå den løbende måned plus en måned mere, før du skal betale dit første afdrag. Køber du din nye telefon på afdrag efter den 16. i måneden, vil der gå den løbende måned plus 2 måneder, før du bliver opkrævet for dit første afdrag.
 
Her er et eksempel:
Du køber en iPhone XR med en afdragsordning den 14. august. Dit første afdrag bliver trukket den 1. oktober.
 
Hvis du har købt en iPhone XR den 16. august, betaler du dit første afdrag den 1. november.
 

Find hurtigt svar

Søg