Sms-betaling og indholdstakserede tjenester

Hvad er indholdstakserede tjenester?

Indholdstakserede tjenester er en betegnelse for en vare eller ydelse, du køber via sms. Det kan fx være en togbillet, busbillet, et mobilspil, en donation, en sms-afstemning, tilmelding i en konkurrence eller lign. Beløbet afhænger af den enkelte ydelse.
 
Betaling for indholdstakserede tjenester bliver trukket fra din Telmore-konto. Også hvis der ikke er penge nok på din Telmore-konto. Er du ikke tilmeldt Automatisk betaling, skal du huske at tjekke din saldo og evt. tanke op.

Du kan læse mere om, hvordan du tanker op og tilmelder  Automatisk Betaling her .
 

Du har normalt 14 dages fortrydelsesret

Du har normalt 14 dages fortrydelsesret på alle køb eller abonnementsændringer hos Telmore.

Vær opmærksom på, at din fortrydelsesret ikke gælder, hvis du bliver spurgt, om du vil afstå din fortrydelsesret, og du aktivt svarer ja til det.
 

Afmeld abonnement på en indholdstakseret tjeneste

I nogle tilfælde kan du have et abonnement på en indholdstakseret tjeneste. Det kan fx være en regelmæssig donation, hvor du bliver trukket for et beløb hver dag, uge, måned eller lign.

Vil du afmelde et abonnement på en indholdstakseret tjeneste, skal du selv afmelde servicen hos tjenestens udbyder. Ellers stopper den ikke med at trække penge fra din Telmore-konto. 

På Mit Telmore kan du se en oversigt over dit forbrug. Ud fra dine betalinger kan du se det firecifrede sms-nummer, der tilhører tjenesten.
 

Det er muligt at spærre for indholdstakserede tjenester

Vil du være helt sikker på, at du eller dit barn ikke køber en vare eller ydelse via sms, kan du spærre det på dit/dine numre. Det gør du på Mit Telmore inde i Mit abonnement under Services.
 
Kontakt kundeservice
 
Hvis du har et abonnement på en indholdstakseret tjeneste, er det vigtigt, at du afmelder tjenesten først. Ellers kan vi ikke gennemføre spærringen. Du bliver trukket for abonnementet, indtil du afmelder tjenesten.
 

Mobilepay og andre betalingsløsninger

Der findes andre løsninger, hvor du betaler for varer og ydelser med din mobiltelefon.
 
Fx kan du betale via apps som fx Mobilepay.
 
Her opretter du en bruger og tilknytter diverse betalingskort. Det er ofte nemmere end at bruge bankoverførsel eller finde dit kreditkort frem. Brug mobilen som betalingskort eller overfør penge til familie, venner og kolleger.
 
Mobilepay er en betalingsløsning, som er koblet direkte til dit kreditkort. Det har ikke noget med dit mobilabonnement eller teleselskab at gøre på samme måde som betaling via sms.

Søg på andre emner

Selvbetjening i lommen
Mit Telmore-appen er altid lige ved hånden.