Forstå din mobilregning

Hvordan ser jeg min mobilregning?

Se din mobilregning og få overblik over dine betalinger på Mit Telmore eller i vores app.

Log ind med dit mobilnummer, Mobilt Bredbånd-nummer eller din Mobilchef-bruger og den adgangskode, du lavede, da du blev kunde. Klik på ”Glemt adgangskode”, hvis du har brug for en ny kode.

Klik på Betaling og derefter Betalingsoverblik og se dine regninger. Vælg at se tidligere år i kalenderfunktionen.

Se din faktura og få et detaljeret overblik

Se din faktura under fanen ”Forbrug”. Her får du et detaljeret overblik over din telefonregning og dit forbrug af tale, data, sms osv.

1. Klik på Faktura og vælg år og måned.
  2. Klik på den ønskede måned og derefter Vis faktura. Nu får du et detaljeret overblik over dit forbrug af sms, mms, data, opkald, service osv.

Services kan være dit månedlige abonnement eller tilkøbsservices som fx datadelingskort, fri tale, Ekstra Data 20 GB osv.

Under fanen ”Mit abonnement” kan du se, hvad du har i dit månedlige abonnement.

Du kan se det præcise tidspunkt for forbrug som fx opkald eller sms. Gå ind på Forbrug, klik på Faktura og vælg måned og ”Se detaljer”. Nederst i overblikket kan du se, hvad betegnelsen Service dækker over.

Hvornår kan jeg se min faktura?

Din faktura for den forhenværende måned bliver synlig på Mit Telmore mellem d. 10. og 15. i hver måned.

Vil du fx se din faktura for juni måned?
Den bliver synlig på Mit Telmore mellem d. 10. og 15 juli.

Har du har forbrug udover dit abonnement, som fx togbilletter eller datadelingskort?
Har du et forbrugstakseret abonnement, som fx Telmore Basis?
Så trækker vi din betaling løbende sammen med dit forbrug. Du kan se forbrug og betaling, når din faktura kommer i dagene mellem d. 10. og 15. den efterfølgende måned.

Du kan altid følge med i dit forbrug

På Mit Telmore og i vores app kan du følge med i dit forbrug i løbet af måneden. Se, hvor meget tale, data, sms og mms du bruger. Vælg periode og se indeværende eller tidligere måneder og år.

For at se et overblik over dit forbrug, logger du ind på din side via appen eller en computer.

Klik på Forbrug og se dit forbrug for indeværende måned.

Vil du se dit forbrug for tidligere måneder eller år? Så skift mellem måneder eller år i kalenderfunktionen.

Under forbrugsdetaljer får du et mere detaljeret overblik over det præcise antal af sms’er, mms’er, GB osv. Tidspunktet, der fremgår i midten af siden, er forbrugstidspunktet.

Bemærk! Forbrug fortaget i udlandet kan være forsinket i op til 30 dage.