Mit Telmore – Hjælp til Login

Hjælp til login

Sådan logger du ind på Mit Telmore

Du logger ind med dit mobilnummer eller dit Mobilt Bredbånd-nummer og din adgangskode.
Hvis du har en Mobilchef-bruger hos os, logger du ind med et brugernavn.

Glemt login til Mit Telmore
Login til din selvbetjeningsside er dit mobilnummer, dit Mobilt Bredbånd-nummer eller din Mobilchef-bruger og den adgangskode, du lavede, da du købte dit abonnement.
Vi sendte dig en e-mail med dine loginoplysninger. Måske har du stadig mailen i din indbakke.
Hvis ikke, kan du nulstille din adgangskode:
  • Klik på Mit Telmore-ikonet øverst til højre på forsiden af www.telmore.dk

• Klik på Glemt adgangskode

• Indtast dine oplysninger

• Nu får du en mail, hvor du kan lave en ny adgangskode.

Mailen bliver sendt til den mailadresse, du har koblet til dit abonnement ved oprettelsen. Tjek gerne dit spamfilter, hvis du ikke har får mailen inden for 24 timer.

Sådan logger du ind i Telmores App

Log ind med dit mobilnummer, dit Mobilt Bredbånd-nummer eller din Mobilchef-bruger og den adgangskode, du lavede, da du købte abonnement hos os.

Hvor finder jeg mit login?
  • Find login til Mit Telmore App’en i din velkomstmail fra os.

• Her står dit brugernavn som typisk er dit telefonnummer eller dit Mobilt Bredbånd-nummer.

• Har du en Mobilchef-bruger med mange numre, logger du ind med dit brugernavn.

Jeg har glemt min adgangskode

E-mailen bliver sendt til den mailadresse, du har oplyst, da du købte dit abonnement. Modtager du ikke e-mailen inden for 24 timer, kan du tjekke dit spamfilter.

Log ind på Telmore Musik

Har du glemt dit brugernavn eller password til Telmore Musik app’en?
Login til Telmore Musik er det samme som til Mit Telmore og til vores selvbetjeningsapp. Glemt dit password? Klik på linket i app’en og følg proceduren.

Sådan logger du ind i dine Telmore Play-tjenester

Har du lige fået Telmore Play eller har du glemt login til Viaplay, HBO Nordic eller en af de andre underholdningstjenester?

Find evt. din velkomstmail fra os med links og adgangskoder til Telmore Play-tjenesterne eller kig under Telmore Play på Mit Telmore. Her er der link til at ændre din adgangskode, hvis du har glemt dit password til Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play eller en af de andre tjenester.