Tilbage

Hemmeligt eller skjult nummer

Hemmeligt nummer

Med Hemmeligt nummer er dit nummer ikke registreret i offentlige registre og telefonbøger. Bemærk dog, at selvom du har Hemmeligt nummer, er TELMORE forpligtet til at videregive dine oplysninger ved henvendelse fra alarmtjenesten 112 eller andre udbydere af telenet og teletjenester i signaleringsøjemed.

Når du tilmelder dig TELMORE, kan du vælge, om du ønsker hemmeligt nummer. Som TELMORE-kunde kan du logge ind på Mit TELMORE og til- og afmelde dig både skjult nummer og hemmeligt nummer efter behov.

Skjult nummer

Du kan tilmelde dig servicen Skjult nummer på Mit TELMORE under fanen Indstillinger i menupunktet Mit abonnement. Med Skjult nummer vises dit nummer ikke til den, du ringer til.

På de fleste mobiltelefoner kan du også via indstillingerne selv slå Vis nummer-funktionen til og fra.

Vær opmærksom på, at dit nummer altid bliver vist, når du sender sms-beskeder, uanset din telefons indstilling.