Skjult/hemmeligt nr.

Sådan får du hemmeligt eller skjult nummer

Når du opretter et telefonnummer hos os, bliver du automatisk registreret på 118.dk og andre online søgetjenester samt på Nummeroplysningen 118.

Hvis du ikke ønsker, at man skal kunne slå dit navn, adresse og telefonnummer op, har du tre forskellige muligheder for at begrænse mængden af oplysninger om dig på 118.dk, Oplysningen via 118 og lignende tjenester.

1. Hemmeligt Nummer
    Vælger du at få Hemmeligt Nummer, så vil dit navn og adresse stå sider som fx 118.dk og hos Oplysningen via 118. Dit nummer vil ikke blive vist.

2. Udeladt Information
    Vælger du Udeladt Information, så vil hverken dit nummer, navn eller adresse blive vist på sider, som fx 118.dk eller når man ringer til 118.

3. Hemmelig Adresse
    Vælger du Hemmelig Adresse, er det kun dit navn og nummer, som bliver vist på 118.dk og hos Oplysningen via 118. Din adresse bliver ikke vist.

​Det er gratis at få Hemmeligt Nummer, Udeladt Nummer og Hemmelig Adresse. Du kan bestille eller afmelde funktionerne på Mit Telmore eller ved at ringe til os på 70 21 89 00.

Hvornår kan jeg se ændringerne?

Når du bestiller eller afmelder en af de ovenstående funktioner, vil ændringerne blive opdateret på 118.dk og Oplysningen (118) i løbet af en dags tid.

Bemærk, at der ofte kan gå længere tid, inden ændringen træder i kraft på andre online søgetjenester – det afhænger af den enkelte tjeneste.

Fx kan dine oplysninger ses i Google et stykke tid efter, at dine oplysninger er blevet slettet i vores systemer. Forbrugetrådet Tænk har udformet nogle råd til, hvordan du får fjernet dig selv fra Google. Læs artiklen her

Skjult nummer

Når du er tilmeldt servicen Skjult nummer, er dit nummer er skjult for dem, du ringer til.

Du kan til- eller afmelde servicen på Mit Telmore:
  • Gå til Mit abonnement
  • Klik på Rediger services
Ændringen træder i kraft med det samme.

Vær opmærksom på, at dit nummer altid bliver vist, når du sender sms’er, uanset din telefons indstilling og om du er tilmeldt Skjult nummer på Mit Telmore.

På de fleste mobiltelefoner kan du også slå servicen til og fra. Du kan som regel gøre det under indstillinger på telefonen. Hvor præcist varierer fra producent til producent.

Sådan skjuler du dit nummer for modtageren, når det kun handler om et enkelt opkald:

Tast #31# (firkant-tre-et-firkant) efterfulgt af det ønskede telefonnummer på din mobiltelefon, inden du ringer op.