Hjælp til login på Mit TELMORE

Har du glemt din adgangskode, eller har du problemer med at logge ind?
Her er de mest almindelige løsninger på log ind-problemer:

1. Du logger ind ved at klikke på hængelåsen i højre hjørne og indtaste dine oplysninger.

Klik på hængelåsen for at logge ind i Mit TELMORE

2. Har du glemt din kode, kan du bestille en ny kode her.

Læs her, hvad du kan gøre, hvis du ikke modtager koden

3. Mobilt Bredbånd skal logge ind på mobilt bredbånds-nummeret.

4. Får du besked om at dit brugernavn/adgangskode er forkert indtastet, selvom du har tastet det korrekt?

Check om du har slået Caps-Lock til.

Eller får du beskeden "Du er ikke logget ind", med det samme efter du har logget ind, kan du gøre følgende:

Slet midlertidige internetfiler og cookies. Det gør du ved at klikke på Funktioner øverst i din browser, dernæst klikker du Internetindstillinger, dernæst fanen Generelt. Klik på knappen Slet filer... (slet også offline indhold) og klik på knappen Slet cookies. Luk så alle browservinduer og prøv igen.

Får du beskeden "Handlingen lykkedes ikke. Din browser accepterer ikke cookies", skal du sætte din browser op til at acceptere cookies. Du finder en vejledning her:

Chrome
    Internet Explorer
    Firefox

5. Hvis de ovennævnte punkter ikke løser dit problem med at logge ind, er det højst sandsynligt et problem med en såkaldt "firewall" eller "proxyserver" hos dig eller i det netværk, du benytter for at komme på internettet. Du bliver nødt til at kontakte den ansvarlige for din computers adgang til internettet (det kan være din netværksadministrator eller din internetudbyder).

Teknisk uddybning: Firewallen, som du hører under, skal have åbent for port 443. TELMORE anbefaler, at der ikke benyttes Proxy server, da den kan skabe problemer med at se TELMOREs hjemmeside da denne bruger sikre sider på internettet (SSL). Du kan finde ud af om problemet skyldes firewall eller proxyserver ved at prøve at logge ind fra en anden computer, der ikke er i samme netværk som din computer.