Tilbage

Hvor meget taletid har jeg brugt?

I Mit Forbrug på Mit TELMORE kan du se, hvor meget af din pakke-taletid og evt. overført taletid, du har brugt.

Derudover sender vi dig sms'er om dit taletidsforbrug. Du får en sms, når du har 3, 2, 1 og 0 timer tilbage at tale for. Evt. overført taletid er beregnet med, når du får en varslingsbesked.

Hvis du en måned bruger alt den taletid, der er inkluderet i din pakke, bliver du takseret 79 øre pr, minut. Har du en pakke uden Overfør Tid, vil du blive takseret efter din valgte minutpris, dvs. TELMORE Tale, Kort Tale eller Lang Tale. Du kan se, hvilken minutpris du har, på Mit TELMORE under Mit abonnement.