Tilbage

Se dit forbrug og din faktura

Forbrug

I Mit Forbrug på Mit TELMORE kan du se, hvor meget af din pakke-taletid og evt. overført taletid, du har brugt. Du får også et overblik over dit forbrug af data.

Derudover sender vi dig sms'er om dit forbrug. Du får en sms, når du har 3, 2, 1 og 0 timer tilbage at tale for, og når du er ved at have brugt din inkluderede data. Evt. overført taletid er beregnet med, når du får en varslingsbesked.

Hvis du en måned bruger al den taletid, der er inkluderet i din pakke, bliver du takseret 79 øre pr, minut.

Bruger du al din inkluderede data, vil din hastighed blive sat ned.

Under fanen Forbrugsdetaljer under Mit Forbrug får du et detaljeret overblik over dit forbrug.

Du kan også følge dit forbrug i TELMOREs app, som du kan finde her i App Store og Google Play Store.

Faktura

Du kan se, downloade, eller få tilsendt alle dine TELMORE fakturaer ved at gå under Mit forbrug og dernæst fanen Faktura. Du skal blot klikke på "Se specifikation (.pdf) ud for den faktura du gerne vil se.

Skal du bruge flere fakturaer på en gang, sætter du en markering i venstre side ud for de ønskede, og klikker herefter på "Hent valgte fakturaer" eller "Send valgte fakturaer på e-mail".

Find dit forbrug og din faktura under Mit Forbrug