Sådan finder du dit forbrug og din faktura

Forbrug

I Mit Forbrug på Mit TELMORE kan du se, hvor meget af din taletid du har brugt. Du får også et overblik over dit forbrug af data.

Se dit forbrug på Mit TELMORE

Derudover sender vi dig sms'er om dit forbrug. Du får en sms, når du har 3, 2, 1 og 0 timer tilbage at tale for, og når du er ved at have brugt din inkluderede data. Evt. overført taletid er beregnet med, når du får en varslingsbesked.

Hvis du en måned bruger al den taletid, der er inkluderet i din pakke, bliver du takseret 53 øre pr. minut.

Bruger du al din inkluderede data, vil din hastighed blive sat ned.

Under fanen Forbrugsdetaljer under Mit Forbrug får du et detaljeret overblik over dit forbrug.

OBS: Vær opmærksom på, at du ikke kan se, specifikt hvor meget af dit forbrug du har foretaget i udlandet, men blot den samlede mængde.

Du kan også følge dit forbrug i TELMOREs app, som du kan finde her i App Store og Google Play Store.

Ønsker du et basis abonnement kan du under "Mit abonnement" trykke på "afmeld" på din pakke. Herefter vil du skifte til TELMORE Basis, hvor du betaler for det forbrug, du har. Ved minimumsforbrug på under 50 kr. over 3 mdr. opkræves et administrationsgebyr på 29 kr.

Faktura

Du kan se, downloade, eller få tilsendt alle dine TELMORE fakturaer ved at gå under 1)  Mit forbrug og dernæst 2) fanen Faktura.

Seneste måneds faktura bliver tilgængelig mellem d. 8. og d.11. i den efterfølgende måned. Faktura for september bliver altså tilgængelig mellem d.8 og 11. oktober.

For at se en enkelt faktura, skal du blot klikke på 3) "Se specifikation (.pdf) " ud for den faktura du gerne vil se.

Skal du bruge flere fakturaer på en gang, sætter du en markering i venstre side ud for de ønskede, og klikker herefter på én af de blå knapper "Hent valgte fakturaer" eller "Send valgte fakturaer på e-mail".

Se her, hvordan du henter dine faktura