Mit TELMORE app - lav indbetalinger og følg dit forbrug

Telmore har lavet en gratis selvbetjeningsapp til dit Telmore-abonnement. I app'en kan du hurtigt og nemt indbetale på din Telmore-konto og følge med i dit forbrug.

Hent app'en på:

Nøglefunktioner i Mit Telmore app:
  • Tjekke din saldo og tanke op
  • Se dit forbrug i detaljer
  • Til- og afmelde automatisk betaling
  • Ændre dit betalingskort
  • Skifte dit abonnement og rette dine services
  • Se SIM-kort detaljer: PIN- og PUK-kode
  • Bestille, aktivere og spærre SIM-kort
  • Administrere Datadeling SIM-kort
  • Skifte adgangskoder til Telmore Play-tjenester
Du logger ind med dit mobilnummer og dit personlige kodeord, de samme du bruger til at logge på Mit Telmore her på telmore.dk.

Login med dine Mit TELMORE-info

Du kan blandt andet se en oversigt over dit forbrug.

Se dit forbrug i din Mit TELMORE-app

Herunder kan du se en trinvis guide til, hvordan du tanker op via din Mit Telmore-app.

1) Tryk på "Betaling" nederst i menuen og vælg "Tank op"

Tank op via din Mit TELMORE-app

2) Indtast det beløb du ønsker at tanke op med og tryk på "Tank op"

Tryk Videre, når du har valgt det ønskede beløb.

3) Brug et af de betalingskort, der er illustreret. Indtast herefter dine kortinformationer og tryk på "Godkend" for at gennemføre din optankning.

Indtast dine kortinformationer og tryk på Køb for at gennemføre din optankning.