Mit TELMORE app - lav indbetalinger og følg dit forbrug

TELMORE har lavet en gratis selvbetjeningsapp til dit TELMORE-abonnement. I app'en kan du hurtigt og nemt indbetale på din TELMORE-konto og følge med i dit forbrug.

Hent app'en på:

Funktioner i Mit TELMORE app:
  • Indbetal på din TELMORE-konto
  • Se din saldo og dit månedlige forbrug
  • Se, hvor meget du har tilbage i din pakke
  • Se den aktuelle driftsstatus
  • Læs nyheder fra TELMORE
  • Få svar i vores app-hjælpesektion
Du logger ind med dit mobilnummer og dit personlige kodeord, de samme du bruger til at logge på Mit TELMORE her på telmore.dk.

Login med dine Mit TELMORE-info

Du kan blandt andet se en oversigt over dit forbrug.

Se dit forbrug i din Mit TELMORE-app

Herunder kan du se en trinvis guide til, hvordan du tanker op via din Mit TELMORE-app.

1) Tryk på Tank op nede i højre hjørne.

Tank op via din Mit TELMORE-app

2) Vælg det beløb, du ønsker at tanke op, så du ser et beløb skrevet med grønt. Når du har valgt det ønskede beløb, så tryk på den grønne knap Videre i bunden af skærmen.

Vælg det beløb, du ønsker at tanke op.

Tryk Videre, når du har valgt det ønskede beløb.
3) Brug et af de betalingskort, der er illustreret ud for Korttype. Indtast herefter dine kortinformationer og tryk på den grønne knap Køb for at gennemføre din optankning.

Indtast dine kortinformationer og tryk på Køb for at gennemføre din optankning.