Forbrugsloft og dataforbrug

Når du køber et internet-abonnement, vælger du, hvor meget data du vil have. Når du har brugt 80 % af din data, informerer vi dig via sms og e-mail.

Hvad sker der, hvis jeg bruger al min data?
Hvis du bruger 100 % af din data, sænker vi hastigheden på dit internet markant. Det betyder, at det er meget svært at bruge forbindelsen. Vi giver dig selvfølgelig besked om dette, hvis det sker.

Kan jeg købe ekstra data?
Ja. Hvis du bruger al din data i dit internet-abonnement, kan du tilkøbe mere data til resten af måneden. Det kan du gøre på Mit Telmore

Hvis du ofte løber tør for data, så anbefaler vi, at du opgraderer til et større internet-abonnement, hvor du får mere data inkluderet. Det kan du gøre på Mit Telmore

Hvor meget data bruger jeg?
Herunder har vi samlet en oversigt over, hvor meget data man typisk bruger på de forskellige streamingtjenester og apps. Bemærk, at tallene blot er vejledende.

Du kan selvfølgelig altid følge dit dataforbrug på Mit Telmore