Forbrugsloft

Når du har brugt hhv. 80 % og 100 % af din data til Mobil Bredbånd, får du en sms. Når du har brugt al din data for perioden, bliver din datahastighed sat ned.

Sker det ofte, kan du vælge et abonnement med mere data på Mit Telmore .

Hvad sker der hvis jeg bruger alt min data?
Hvis du bruger alt din data, sænker vi hastigheden på dit mobile bredbånd til mellem 0 og 64 kbit/s. Det betyder, at det er meget svært at bruge forbindelsen.

Kan jeg købe ekstra data?
Du kan ikke købe ekstra data til dit abonnement, hvis du bruger det hele.

Hvis du har behov for mere data pr. måned, kan du opgradere dit Mobilt Bredbånd-abonnement.