Guide – Opsætning af Huawei E5577

Her finder du en komplet guide til opsætning af dit E5577 modem fra Huawei.

Din router

Din router lader dig gå på internettet med din PC, Mac, smartphone, spillekonsol, tablet, etc., via Telmores netværk. Du kan også bruge dit modem til at forstærke dit hjemmenetværk.

Du logger på modemmet på samme måde, som du vil logge på ethvert andet WiFi-netværk.

Lær din Huawei E5577 at kende

1. Tænd/sluk knap

2. Skærm

3. Mikro-USB port

4. MENU-knap

Skærmen

1. Roaming. data-roaming er slået til.

2. Signalstyrke. Her vises den nuværende signalstyrke via antallet af barrer.

3. Netværkstype. Her kan du se, om du er på et 2G, 3G eller 4G netværk, eller tilsluttet et eksisterende WIFI-netværk.

4. Status på datatilslutning.

5. Batteriniveau.

6. SMS-beskeder.

7. WIFI, antal tilsuttede enheder, 5Ghz netværk tændt.

8. Trafikstatistik. Her vises data brugt i den indeværende måned, samt den samlede tilgængelige mængde data. Denne funktion er kun til reference, du finder dit nøjagtige forbrug på Mit Telmore

Menuskærmen

Du navigerer i menuen ved at bruge MENU til at scrolle ned, og TÆND/SLUK til at bekræfte valg. Du kommer tilbage ved at vælge BACK øverst på skærmen.

SSID (Netværksnavn) og password
Du kan finde netværksnavnet og din adgangskode på en label under dækslet, som vist nedenfor.

Du kan også finde dem i menuen under Device Info.

Du kan ændre begge dele i Routerens Brugerflade. Se længere nede.

Installation af din router

Installer SIM-kort, evt. SD-kort og batteri i henhold til nedenstående illustration. SIM-kortet er længst mod højre på tegningen.

Opladning af batteriet

Batteriet oplades via mikro-USB-porten. Sæt et kabel i modemmet, og kobl det i en PC, Mac eller oplader.

PIN-Godkendelse

Hvis du ikke kan komme på nettet, selv om alt er som det skal være, er PIN-godkendelse muligvis slået til. Det slår du fra i Routerens Brugerflade.

Routerens Brugerflade – opsætning af din router

Sådan gør du:
  • Sørg for, at dit device er sluttet til modemmets netværk.
  • Åbn en browser, og gå til http://192.168.8.1 . Er den adresse optaget på netværket, vil modemmet automatisk skifte. Du kan finde den ændrede adresse i menuen på routeren under Device Info.
  • Log ind. Brugernavnet er  admin , og kodeordet er  admin . Det anbefales at lave disse om.
  • Du følger et par trin i en Quick Setup, hvor du kan ændre navn og adgangskode til netværket og ændre adgangskoden til Routerens Brugerflade.
  • Når du er igennem Quick Setup, er dit WiFi-netværk klar til brug. Har du ændret adgangskoden til netværket, skal du logge på igen med de nye oplysninger.

Strømsparefunktion

Når modemmet ikke har været i brug i nogen tid, slukkes skærmen automatisk, og tænder ved tryk på en vilkårlig knap. I menuen kan du vælge, om signalet skal slukkes hvis ingen devices bruger netværket i længere tid.

WiFi-forstærker

For at bruge Wi-Fi-forstærker-funktionen, skal du vælge  Wi-Fi extender  i routerens menu og slå det til. Log herefter ind Routerens Brugerflade, find indstillinger/settigns og vælg  Wi-Fi extender . Scan efter netværk, og vælg det netværk du vil forstærke. Du kan nu bruge dit modem til at udvide rækkevidden på dit hjemmenetværk.

Gendan fabriksindstillinger

Hvis du glemmer dit brugernavn, kodeord eller netværksnavn, kan du gendanne fabriksindstillingerne ved at holde  RESET -knappen inde indtil modemmet genstarter.

Når du har gendannet routeren, går du igennem den hurtige opsætning igen.