Guide – Opsætning af Huawei H-158

Her finder du en komplet guide til opsætning af din H-158 router fra Huawei.

Oversigt over din router

1)  Fastnet-telefonport(valgfri. Selve produktets udseende og funktioner forbliver de samme.)
2) LAN/WAN-port
3) WPS-knap
4) Indikator for netværksstatus
5) 4G-signalindikator
6) 5G-signalindikator
7) Knappen Nulstil (Gendan routeren til dens fabriksindstillinger)

Konfiguration

1) Kontroller, at du bruger det korrekte SIM-kort
2) Sæt forsigtigt SIM-kortet i SIM-kortstikket.

3) Slut strømadapteren til routeren.

Indikatorerne tændes, når routeren har oprettet forbindelse til et netværk.

5G-signalindikator
Lyser blåt konstant: Stærkt.
Gul: Moderat.
Rød: Svag.

4G-signalindikator
Lyser blåt konstant: Stærkt.
Gul: Moderat.
Rød: Svag.

Hvis 5G- og 4G-signalindikatoren er slukkede, angiver det, at der ikke er nogen netværksforbindelse.

Opret forbindelse til din routers Wi-Fi-netværk

• Tilslut din Wi-Fi-enhed til routerens Wi-Fi-netværk. For standard Wi-Fi-navn og adgangskode, henvises der til navnepladen på routeren.
  • Log ind på den webbaserede administrationsside for at administrere din router. Se navnepladen på routeren med oplysninger om standard IP-adressen og logon-adgangskoden.