Telmore hjælp

eSIM til smartwatch

Hvis du har et ur fra Apple eller Samsung, kan du oprette et eSIM til det og lade mobilen blive hjemme. Med abonnementet kan du ringe og modtage opkald, læse og sende beskeder, lytte til musik og bruge andre af din mobils funktioner på dit ur.

Med et eSIM kobler du altså dit ur til din mobil, så du også kan bruge indholdet i dit mobilabonnement på uret.
 

Bestil eSIM til dit ur

Apple Watch
Samsung Watch

Apple Watch
Samsung Watch

Hent “Watch” til din mobil og slå WiFi fra på både ur og mobil

Åbn ”Indstillinger” i Watch appen og klik på ”Mobilnetværk”

Klik på “Indstil Mobildata”

Klik på “Indstil Mobildata”

Log ind på Mit Telmore

Accepter vilkår og aktivér tilvalg

Ordren bliver gennemført

Mit Telmore viser nu, at du har et eSIM til dit smartwatch

1
/

Hent ”Wearables app” til din mobil og slå WiFi fra på både ur og mobil

Åbn ”Indstillinger” i Wearable appen og klik på ”Mobilnetværk”

Klik på menu-punktet ”Mobilabonnement” (PS. du skal scrolle lidt for at finde det).

Konfigurér og tryk “Næste”

Log ind på Mit Telmore

Accepter vilkår og aktivér tilvalg

Ordren bliver gennemført

Mit Telmore viser at du har et eSIM til dit smartwatch.

1
/

Sådan fungerer abonnementet

Dit ur og din mobil deler nummer
Du får ikke et ekstra nummer, når du opretter et eSIM til dit ur. Det er det, som er smart – du kan bruge dit ur fremfor din mobil, når du har lyst. Uret og mobilen deler den mængde tale og data, der er i dit mobilabonnement.

Godt at vide om dit eSIM til smartwatch:
  • Du kan ringe og bruge data, når din mobil er slukket. Du modtager ikke almindelige SMS’er
  • Du kan ikke ringe fra din mobil til uret og omvendt. De deler nummer
  • Du kan tilknytte ét ur per mobil
I udlandet
Du kan sagtens tage dit ur med dig til udlandet og bruge det, præcis som herhjemme. Det eneste du skal være opmærksom på er, at din mobil, som er tilknyttet dit ur, har været på nettet i det pågældende land. Så er du good to go.

Se hvilke mobiler og ure, kan bruge eSIM

Apple
Samsung

Apple
Samsung

Apple Watches

Du kan få et eSIM til dit Apple Watch, hvis du har et Apple Watch 3 eller nyere. Uret skal have indbygget eSIM med den nyeste version af WatchOS. Du kan se, om der er integreret eSIM på uret ved, at der er en rød ring eller cirkel på den lille drejeskive. Du kan købe dit næste Apple Watch lige her hos os – se vores udvalg af Apple Watches.

iPhones

Vigtigt: Hvis du skal bruge et eSIM til dit Apple Watch, så skal du være opmærksom på, at ældre iPhones ikke kan bruge abonnementet. Du skal have en iPhone 6s eller nyere og den skal være opdateret med iOS 13 eller nyere - så kan du koble din iPhone og dit Apple Watch sammen! Se vores udvalg af iPhones.
 

Samsung ure

Du kan få et eSIM til dit Samsung ur, hvis du har et Watch4eller nyere. Uret skal have indbygget eSIM være opdateret med nyeste version. Du kan købe dit næste Samsung ur lige her hos os – se vores udvalg af Samsung ure.

 

Samsung mobiler

Alle Samsung smartphones kan parres op med dit ur - så det eneste du skal være opmærksom på, er at du har et Watch4. Så er du klar. Hvis det er tid til en ny Samsung, kan du bestille den her – se vores udvalg af Samsung mobiler.

 

Gør som alle andre Telmore-kunder
 

  • Slip for telefonkøen
  • Få det fulde overblik
  • Få unikke kundefordele

Ofte stillede spørgsmål

Det koster 29 kr. om måneden.

Når du har et smartwatch, kan du koble det til din telefon inde i ur-appen (Watch for Apple-telefoner og Wearable for Samsung-telefoner). Du skal have dit login til Mit Telmore-appen klar.

Hvis du har glemt dit Mit Telmore login, kan du få hjælp her
 
Du er nødt til at afmelde dit eSIM på Mit Telmore og tilknytte mobil og ur på ny. Det gælder både ure fra Apple og Samsung.
Du kan ikke tyverispærre dit eSIM. Hvis du har mistanke om, at der er nogle der misbruger dit eSIM, skal du i stedet frakoble dit eSIM – det gør du på din mobil. Hvis din mobil er blevet stjålet, skal du opsige dit eSIM til dit smartwatch. Når du får en ny mobil, kan du bestille et nyt eSIM til dit ur.
Nej, dit ur har et indbygget eSIM. Det betyder, at du ikke selv skal indsætte et ekstra SIM-kort – det er installeret elektronisk på dit ur.

Find hurtigt svar

Søg