Søg på andre emner

Selvbetjening i lommen
Mit Telmore-appen er altid lige ved hånden. 
Brug vejledningerne, hvis du har problemer med at ringe, bruge internet eller sende og modtage sms/mms. Problemerne skyldes ofte fejl eller indstillinger på mobiltelefonen, men du kan også se vores information om driftsstatus , hvor vi informerer i tilfælde af forstyrrelser på mobilnetværket.

COOKIES

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du surfer videre på hjemmesiden, går vi ud fra at det er ok med dig.
Læs vores cookieinformation og persondatameddelelse.