Telmore Musik på Android TV

Disse TV-enheder understøtter Android TV

Telmore Musik kan bruges på enheder med Android TV 12.0 eller nyere. Blandt andet Nvidia Shield TV, Xiaomi Mi Box International, Nexus Player, Sony TV med Android og Philips TV med Android.

Disse funktioner er tilgængelige på Android TV

Du kan bruge Telmore Musik på dit Android TV. Du kan tilgå indhold fra Min Musik og Stationer, og du kan naturligvis også se alt på forsiden og søge i alle musiknumre.

Der er dog også enkelte funktioner fra mobilappen, som ikke er tilgængelige på dit TV. Det er fx ikke muligt at redigere eller tilføje playlister. Denne type playlisteændringer skal laves på mobilappen eller på web. Ændringer du laver der, vil naturligvis også kunne ses i appen på TV’et.

Sådan kommer du i gang

1. Åbn Google Play på forsiden af dit TV og søg efter Telmore Musik.
    Tryk på Installer .

2. Når installationen er færdig, skal du gå tilbage til forsiden på dit TV eller til siden med Apps og åbne Telmore Musik-appen.

3. Tryk på Log ind

4. Scan QR-koden på TV'et med din mobils kamera, eller skriv webadressen markeret med lyserød ind i din internetbrowser.

5. Log ind på din mobil eller computer ved at indtaste brugernavn og adgangskode. Har du glemt dit login, kan du få hjælp her.

6. Når du har logget ind gennem din mobil eller computer, er Telmore Musik-appen klar til brug, og du vil se denne side, hvor du let kan finde Forside, Søg, Stationer og Min Musik .