Problemer med login - Min Bio

Jeg har glemt mit brugernavn til Min Bio

Dit brugernavn er den e-mailadresse, du har oplyst, da du oprettede dig hos Min Bio. Hvis du har glemt dit brugernavn, kontakt da venligst Min Bio supporten.

Jeg har glemt min adgangskode til Min Bio

Når du klikker på "Log ind" på minbio.dk er der et link til glemt adgangskode. Indtast din e-mailadresse (dit brugernavn). Du modtager herefter din adgangskode til din Min Bio-profil på e-mail.

Du kan altid selv ændre din adgangskode i "Min Konto" og herefter "Rediger profil".