OPRET REPARATIONSSAG

Se herunder hvordan du kan få repareret dit udstyr
Reparation Apple produkter

iPhone og iPad

Opret reparationssag
KLIK HER
Reparation øvrige produkter

Andre mobiler, tablets og tilbehør

Opret reparationssag
KLIK HER
Reparation modems

Modems og routere

Opret reparationssag
KLIK HER

Vores værksted MobyLife A/S, Brøndby.

MobyLife A/S i Brøndby håndterer alle reparationer af vores mobiltelefoner, samt diverse tilbehør som tablets og modems. MobyLife er blandt de førende værksteder på det danske marked.

Send med posten

Hvis din mobil, dit tilbehør (som tablet) eller modem går i stykker, skal du først oprette en reparationssag og derefter sende den til MobyLife:

Mobylife A/S
c/o Postnord
Kirkebjerg Søpark 2, TPL – port 62
2605 Brøndby

Det er ikke muligt selv at indlevere produktet på adressen.

Husk faktura! Når du indsender dit produkt til reparation, skal du huske at vedlægge din faktura. Det er nemlig dit reklamationsbevis. Har du købt produktet før november 2010, var fakturaen vedlagt i kassen. Har du købt produktet i eller efter november 2010, har du fået en elektronisk faktura. Du skal derfor printe og vedlægge den faktura, som du modtog på e-mail kort efter købet. Har du mistet din faktura, kan du altid kontakte kundeservice på tlf. 7021 8900 og få tilsendt en ny.

Fugt- og væskeskader

Hvis din mobiltelefon er fugtskadet, kan du ikke gøre brug af købelovens reklamationsbestemmelser. Og hvad værre er, så kan mobiltelefonen sandsynligvis ikke repareres. Vores erfaring er, at fugt- og væskeskader oftest viser sig efter 2-3 måneder, hvor der opstår en rustlignende tilstand i mobiltelefonen.

Sådan kan fugtskader opstå:
  • Ved skift mellem varme og kulde. Fx hvis mobiltelefonen ligger i bilens handskerum natten over.
  • Hvis mobiltelefonen bliver udsat for sved ved at ligge i en skjorte- eller bukselomme en varm sommerdag.
  • Hvis du bruger din telefon udendørs i regnvejr.