Har du købt din mobiltelefon eller modem hos Telmore? Og er den gået i stykker?
Her kan du sende den til reparation.

Læs om reparation af mobiltelefon og klik på Opret sag, hvis du vil vide, hvordan du sender din mobil afsted på værksted. Det gælder både iPhone, Samsung Galaxy, Huawei og andre Android-telefoner. Klik på Ødelagt skærm, hvis din skærm er i stykker. Se adressen på værkstedet. Få rådgivning om pris og betaling for reparation af mobiltelefon.