Spørgsmål til abonnement - HBO Nordic

Hvad sker der med mit abonnement hos HBO Nordic, hvis TELMORE Play bliver afmeldt?

Dit abonnement hos HBO Nordic bliver opsagt, hvis du selv afmelder TELMORE Play, eller hvis TELMORE Play bliver afmeldt på grund af manglende betaling, Saldokontrol eller tyverispærring.

Hvad sker der med mit abonnement hos HBO Nordic, hvis jeg melder mig til TELMORE Play igen?

Hvis du melder dig til TELMORE Play igen, efter det har været afmeldt, skal du oprette dig hos HBO Nordic på ny:
  • Log på Mit TELMORE og tilmeld dig TELMORE Play under "Mit abonnement".
  • Du modtager nu en e-mail med login-oplysninger til alle dine tjenester. Ligesom første gang du tilmeldte dig TELMORE Play. Her får du oplyst en ny værdikode til HBO Nordic og skal oprette dig hos HBO Nordic på ny.

Hvis du ikke får lov at oprette dig hos HBO Nordic med samme e-mailadresse som tidligere, kan dette skyldes, at dit tidligere abonnement hos dem endnu ikke er udløbet. Opret dig i så fald med en anden e-mailadresse, eller vent til dit tidligere abonnement udløber.

Hvad sker der med mit eksisterende abonnement hos HBO Nordic, når jeg tilmelder TELMORE Play?

Du kan desværre ikke overdrage et allerede eksisterende abonnement hos HBO Nordic til TELMORE Play.

Når du tilmelder dig TELMORE Play, får du tilsendt en e-mail med en voucherkode, som du skal bruge til at oprette et abonnement hos HBO Nordic.

Opsig dit eksisterende abonnement hos HBO Nordic
Du skal selv huske at opsige et evt. eksisterende abonnement hos HBO Nordic, når du har tilmeldt dig TELMORE Play:
  • Log på dk.hbonordic.com
  • Tryk på tandhjulet i øverste højre hjørne.
  • Vælg "Abonnement og ordrer".
  • Klik på "Opsig abonnement".

Har du allerede et HBO abonnement?

Hvis du tidligere har haft et HBO abonnement og stadig kan logge ind på kontoen, så kan du med fordel blot indtaste din voucherkode under "Abonnement og ordrer" på hbonordic.com for at aktivere kontoen igen.

• Klik på tandhjulet i øverste, højre hjørne.

• Under Konto og indstillinger vælger du ”Abonnement og ordre”.

• Klik på knappen ”Forny abonnement”.

• Sæt markering i ”Værdikode” og skriv den værdikode, du har modtaget i e-mailen fra TELMORE vedrørende dine tjenester.

• Inden du kan fortsætte, skal du acceptere brugerbetingelser, vilkår og persondatapolitik.

• Klik herefter på knappen ”Fortsæt”.

• Dit abonnement hos HBO Nordic er nu fornyet.

Har du endnu ikke et TELMORE Play-abonnement? Få HBO Nordic og andre underholdningstjenester med i TELMORE Play og spar penge ved at samle underholdning og mobiltelefoni.