KØB MOBIL PÅ JANUARUDSALG

Januarudsalget er slut

NÅR DU KØBER TELEFON HOS TELMORE FÅR DU ALTID:

 

ALTID FRI FRAGT
- 3-5 dages levering
 

RENTE- OG GEBYRFRIT AFDRAG
- du betaler ikke ekstra for at afdrage
 

14 DAGES RETURRET

- returlabel i pakken
- gratis med PostNord
 

DANMARKS BEDSTE MOBILDÆKNING
- vi bruger TDCs netværk, der er kåret til Danmarks bedste

JANUARUDSALG: ÅRETS FØRSTE MÅNED ER SJOVERE MED GODE TILBUD

VILDE TILBUD PÅ MOBILTELEFONER
Januar er blevet sjovere, når det handler om at shoppe elektronik. Hos Telmore har skyder vi året i gang med vilde tilbud på telefoner. På mange af dem kan du spare flere tusinde kroner. Se din pris på hver enkelt telefon. Klik ind på hver side, hvis du vil se specifikationer og vide fx, hvor stor skærmen er, eller hvor mange megapixels, der er i mobilens kamera.
HVORNÅR STARTER JANUARUDSALGET?
Vores januarudsalg starter d. 6. januar 2020 og varer t.o.m. d. 3. februar eller så længe lager haves. Skynd dig at købe ny mobil, inden din favorit bliver udsolgt. Nogle  af mobiltelefonerne er på lager i begrænset antal og med så fine rabatter, kan vi ikke garantere fuldt lager i hele udsalgsperioden.
KØB NY MOBIL MED MASSER AF FORDELE
Der er mange fordele ved at sige ja tak til et af vores gode tilbud. Ud over lave priser får du fri fragt, abonnement på Danmarks bedste 4G-netværk og Danmarks bedste kundeservice. Du kan fx få Telmore Play Premium, hvor du får HBO Nordic, musik, lydbøger, magasiner og meget mere med i pakken.

KØB LÆKKERT TILBEHØR TIL MOBIL OG TABLET

Se vores store udvalg af tilbehør til smartphones og tablets. Find et billigt cover, en flot mobiltaske eller en god skærmbeskyttelse til din mobiltelefon.

Samsung
Gear S3 Classic

Google
Chromecast 2

Hvornår starter
januarudsalg 2020?

Hos Telmore starter januarudsalg 2020 d. 6. januar. Følg med her på siden og se de stærke tilbud på mobiltelefoner. Januar er et godt tidspunkt at shoppe elektronik og købe ny mobil. Hos Telmore har vi et af de bedste online udsalg af smartphones, hvor du ofte kan spare flere tusinde kroner. Er din gamle smartphone gået i stykker? Eller er du bare klar til en ny iPhone, Samsung Galaxy, Huawei el.lign.? Så har vi en god pris til dig. Vi har udvalgt nogle af de bedste smartphones, og vi har udsalg på modeller fra Samsung, Huawei, Sony og den populære iPhone XS. Vær klar til 2020 med en lækker, ny mobil. Skynd dig! Slå til, inden de gode tilbud bliver udsolgt.

Hvornår er de bedste udsalg?

I januar er udsalg en årlig tradition, ligesom Black Friday de seneste år er blevet en fast afrunding på november måned. Op til jul bliver der købt gaver, og en del af dem skal byttes mellem jul og nytår eller i januar måned, hvor udsalget bliver skudt i gang, også i Telmores webshop. Spar masser af penge og få et rigtig godt tilbud på en ny smartphone. Er du på udkig efter en iPhone på udsalg eller en billig Android-mobil fra Samsung eller Huawei på tilbud? Januar er en klassisk udsalgsmåned, og hos Telmore kan du få en ny mobil til både børn og voksne. Hold øje og se din pris på hver telefon. Klik på tilbuddet og se lagerstatus og vælg mellem de forskellige mobilabonnementer eller se telefonens specifikationer.