Når du køber telefon hos Telmore får du altid:

Altid fri fragt
3-5 dages levering
Rente- og gebyrfrit afdrag
Du betaler ikke ekstra for at afdrage
14 dages returret
Returlabel i pakken
Gratis med PostNord
Danmarks bedste mobildækning
Vi bruger TDCs netværk, der er kåret til Danmarks bedste

JANUARUDSALG: ÅRETS FØRSTE MÅNED ER SJOVERE MED GODE TILBUD

Nyt år. Ny mobil?
Hos Telmore pifter vi din januar op med vanvittigt gode mobilpriser. Hvilken bedre måde at starte året på? I år kan du bestille din næste mobil for kun 99 kr. og spare mange tusinde kroner på mobiler fra Apple, Samsung og mange flere brands. 
Se hvilke mobiler der er på tilbud til januarudsalg . Du kan klikke ind på de mobiler, du synes er spændende og se både pris og specifikationer om hver model. Udvalget er bredt, så mon ikke du kan finde et godt mobilmatch? God shopping. 
HVORNÅR STARTER JANUARUDSALGET?
Vores januarudsalg starter d. allerede d. 28. december 2023 og varer t.o.m. d. 29. januar 2024. Vi har (desværre) ikke uendeligt med mobiler, så det er først til mølle - tilbuddene gælder så længe lager haves.
Så hvis du har udset dig en favoritmobil, skal du altså ikke vente med at lægge din bestilling. Skynd dig at få dit køb i hus inden der er udsolgt. Med så gode rabatter er det ikke til at vide, hvornår der er udsolgt!
Få en masse fordele med, når du køber mobil hos os
Når du bestiller din mobil hos os, får du samtidigt en masse fordele med i købet. Udover en dejlig rabat, får du fri fragt og et mobilabonnement med Danmarks bedste 5G-dækning. 
Hvis du streamer, kan du vælge et Telmore Play-abonnement  og få dine favorittjenesterne med i dit mobilabonnement - dét er værdi for pengene. Hvis I er flere derhjemme der streamer kan I også deles. Det fungerer supergodt som et familieabonnement .