Hastighedstest dit internet

Tjek dit net og se, om du kan få en hurtigere internetforbindelse.

Sådan tester du internethastighed

Har du sløvt internet? Prøv at teste din hastighed. Vi bruger TDC NET's netværk, som er målt til Danmarks bedste netværk.

Sådan gør du:
 • Trin 1) Først slukker du for andre computere eller udstyr, som er koblet på dit netværk.
 • Trin 2) Så tilslutter du din computer til dit modem med et kabel.
 • Trin 3) Nu kan du tage hastighedstesten.
Prøv hastighedstest

Test på iPhone eller iPad? Hastighedstest til iOS.
Test på Android-smartphone eller Android-tablet: Hastighedstest til Android.

Sådan hastighedstester du på computer:
Følg trin 1-3 øverst. Denne hastighedstest måler, hvor høj bredbåndshastighed, du har i det øjeblik, du tester din internetforbindelse. Andre computere eller programmer på din computer bruger måske en del af din internetforbindelse. Sluk for andre computere eller computerudstyr og for andre programmer, når du måler din nethastighed, for at få så valid en hastighedstest som muligt.

Skal min computer være forbundet til min router med et kabel? Ja, det giver det bedste resultat af testen og fortæller dig mest om din reelle internet-hastighed.

Tjek også om du:
 • er ved at downloade en fil eller streame film eller musik.
 • har andre programmer kørende på din computer.
 • har andet udstyr tilsluttet som fx printer eller digitalkamera.
Tjek internethastighed med trådløs forbindelse
Du kan også teste din internet-hastighed på en trådløs forbindelse. Her får du måske et lavere resultat af din bredbåndsmåling. Din bredbåndshastighed afhænger bl.a. af disse faktorer:
 • Hvilken WiFi-kanal, din computer er på. Sådan skifter du WiFi-kanal.
 • Hvor langt din mobiltelefon eller computer er fra din trådløse router.
 • Om du befinder dig i en bygning af jern og/eller beton.
 • Om du har andet udstyr sluttet til dit WiFi-netværk, fx pc’ere, smartphones, tablets og printere.

Hvad viser resultatet?

Vi bruger TDC NET’s netværk. Teknologisk Institut har målt, at TDC NET’s netværk giver bedst adgang til 4G og 5G i Danmark.
Har du lav hastighed eller bander du somme tider over dit internet, så prøv internet fra Telmore.

Internethastighed

Vores internetabonnementer giver dig høj 4- eller 5G internet-hastighed. 

5G:  I områder med 5G dækning, kan du med dit 5G abonnement og modem forvente op til 1.000 Mbit/s.

4G:  På 4G-netværket kan du opleve hastigheder mellem 18-329 Mbit/s

Vi giver altid den højest mulige 4G-hastighed, men hastigheden afhænger af, om du er i et område med 4G-dækning, din afstand til sendemasten og antal brugere på samme sendemast. Er du udenfor 4G-dækning får du 3G-dækning. Du kan se hastigheden på vores 3G-dækning herunder:

3G : Download: 2 til 12 Mbit/s. Upload: 1 til 4 Mbit/s.

Tjek dækning i dit område

Tjek, om vi dækker, hvor du bor. TDC NET’s netværk dækker geografisk bredest. Er du ikke Telmore-kunde endnu? Har du problemer med internet? Prøv Internet  fra Telmore og få stabilt 4G-internet.
Klik her og se, hvordan TDC NET's netværk dækker i dit område. I Telmore bruger vi TDC NET’s netværk til at give dig internet. TDC NET bruger mange ressourcer på at udvikle sit netværk af master i hele Danmark. Teknologisk Institut har i 2024 for 9. år i træk målt TDC NET til Danmarks bedste mobilnet.

Derfor kan det måske løse dine problemer med internet at skifte udbyder og prøve internet fra Telmore.

Værd at vide om at teste internet

Der er forskel på hastigheder og dækning hos de forskellige internetudbydere. Hvis du døjer med langsomt internet, er der helt sikkert en løsning på dit problem. Telmore giver dig Mobilt Bredbånd via TDC Net´s netværk, som er testet som Danmarks bedste til at give 4G-adgang. Sidder du i København, Kerteminde eller Karup og savner hurtigere internet, så prøv at teste og se, hvad resultatet bliver. Hvis din hastighed er for lav, har du er godt argument for at skifte til Telmore.

I toppen af siden finder du en guide til at teste og få et resultat, du kan stole på. Når du har et testresultat, er det lettere at vælge internetudbyder. Og kundeservice kan lettere hjælpe dig, hvis du har problemer med din forbindelse. Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp.

Resultatet i testen er afhængig af faktorer som fx din placering: Sidder ud i en betonbygning eller er der bakker eller skov mellem dig og masten? Hvor mange brugere er der på sendemasten, og hvor langt væk ligger den? Alt sammen påvirker det hastigheden.

Alle disse faktorer påvirker, uanset om du har en fiber-forbindelse eller er på 4G-net, bruger trådsløst net eller en LAN-forbindelse med kabel. Faktorerne påvirker også uanset, hvilken udbyder du har. Om du er kunde hos Yousee, Stofa, Waoo, 3, Telia eller andre selskaber. I sidste ende kommer det an på, hvilken udbyder der kan levere det hurtigste internet og den bedste dækning hos dig. Som noget nyt tilbyder vi nu også Mobilt bredbånd på 5G-netværket. Find et abonnement der passer dig her.
Vil du gerne tjekke dit internet på din iPad, kan du downloade denne app i App Store: Hastighedstest til iOS.
Har du en Android-tablet, kan du downloade denne app: Hastighedstest til Android.
Er din internethastighed for sløv, så er det en god idé at teste den.

På 4G-netværket kan du opleve hastigheder op til 329 Mbit/s. I områder med 5G dækning, kan du med dit 5G abonnement og modem forvente op til 1.000 Mbit/s.

Har du en anden udbyder og en lavere hastighed, kan det være en fordel at prøve Mobilt Bredbånd fra Telmore. Vi bruger TDC Net’s netværk, der er testet som Danmarks bedste til 4G.

Teknologisk Institut har testet, at TDC's netværk giver bedst adgang til 4G-internettet. Desuden har det den største kapacitet, så du kan bruge internettet uden problemer, uanset om du søger på google.dk, tjekker mails eller Facebook, ser tv-programmer, streamer film og serier eller spiller computerspil.

Går det ikke hurtigt nok med 4G kan du nu også får Mobilt Bredbånd til 5G og her er der meget mere fart på. Tjek vores dækningskort og se om ikke vi dækker på netop din adresse.
4G
På 4G-netværket kan du opleve hastigheder op til 329 Mbit/s.

Du skal ikke vælge mellem forskellige hastigheder, som ved ADSL bredbånd. Du får altid den samme 4G-hastighed, som giver dig masser af Mbit/s til download af filer og til at se film og serier, høre musik, bruge GPS, tjekke e-mail, uploade billeder på sociale medier osv.

Mobilt Bredbånd er fleksibelt internet, som du kan tage det med dig på farten, i sommerhuset, i campingvognen.

Kontakt kundeservice, hvis du har brug for hjælp med din internetforbindelse. Her på siden finder du en guide til at få bedre signal, og du kan følge de lette trin til at få den bedst mulige hastighedstest.

Hvor hurtigt er 5G?
Du vil kunne downloade en film i HD på bare et par sekunder, streame film og serier, der ikke hakker samt dele filer uden forsinkelser. Med lynhurtigt download er din playliste hentet ned på et sekund.

Med 5G er det din nye internet-virkelighed. På 4G-netværket kan du opleve hastigheder op til 329 Mbit/s. På 5G er internethastigheden over 1 gigabit pr. sekund. En stor forskel! Slut med at spilde tiden med de nye ekstreme datahastigheder.

Og arbejdet med 5G betyder mange steder en forbedret hastighed for 4G, som bliver ved at være aktivt. Derfor kan du sagtens opleve netværksforbedringer, selv om du ikke kan modtage 5G-signal. Se din  dækning her  .
Selv om du får Danmarks bedste netværk hos Telmore, bliver styrken på dit signal påvirket af flere faktorer.

Disse faktorer kan svække signalet:
 • Skove og bakker
 • Bygninger af beton, metal eller energiglas
 • Afstand til sendemasten
 • Antallet af brugere på samme sendemast
God internetforbindelse er også et spørgsmål om dækning. Har du tjekket dækningen i dit område? Er den god? Så er her fem tips til at få det bedst mulige signal i dit område.
 • Stil routeren ved et vindue, da signalet kommer udefra.
 • Placer routeren et centralt sted i hjemmet for at få bedst mulig dækning i hele hjemmet.
 • Stil routeren så højt oppe som muligt, da det øger rækkevidden. Gulvet er med andre ord ikke en optimal placering.
 • Hold så god afstand som muligt fra vægge og metalgenstande, såsom metalskabe og køleskabet.
 • Placer routeren væk fra andet trådløst udstyr, fx mikrobølgeovne, babyalarmer, trådløse telefoner, osv.