TABLETS

Få din tablet på Danmarks bedste mobilnetværk.

Hvad er en tablet?

En tablet er en stor touchskærm, som i praksis fungerer som en mellemting mellem en bærbar computer og en smartphone. En tablet har et virtuelt tastatur, som du kender fra smartphones, så du fx kan skrive mails og chatte på samme måde som på din telefon.
Alle tablets kan gå på nettet via et WiFi, et SIM-kort eller begge dele. I nogle tablets kan man indsætte et SIM-kort og bruge Mobilt Bredbånd til at gå på nettet med, i andre kan man kun gå online via et WiFi-netværk. Et WiFi-netværk er et trådløst netværk, som du finder fx derhjemme, på arbejde eller på cafeer. 

Køb tablets online.
 

Hvordan bruge en tablet?

Hvordan bruger man en tablet? Du kan bl.a. bruge en tablet til at skrive e-mails, gå på internettet, se film, læse e-bøger, lytte til musik, bladre i billeder eller streame video. Uanset hvor du befinder dig henne. Du kan fx sidde i sofaen og tjekke alt lige fra din netbank, nyde en serie eller læse en e-bog.

Har du en tablet, er TELMORE Play måske noget for dig. Køb fx. TELMORE Play Premium og få fri adgang til 7 underholdningstjenester. Det er bl.a. HBO Nordic, TV2 Play og Bookmate.

Hvilke tablets findes der?

Der er ikke så mange tablets, som der er mobiltelefoner, men der kommer flere og flere at vælge imellem. Hos TELMORE sælger vi tablets fra Apple og Samsung.

Hos Apple hedder deres tablet iPad. iPad bruger iOS som styresystem, hvilket er det samme, som du finder på en iPhone. Tablets fra Samsung kører med Android som styresystem, som du også finder på Samsungs telefoner.

I vores webshop kan du købe tablets fra alle tre udbydere.

IOS (IPAD) VS. ANDROID

Både iOS og Android giver mulighed for at hente tusindvis af apps, dvs. programmer, spil m.m. til din tablet. Kun Apples produkter kører med iOS, mens du kan finde Android på en lang række produkter fra forskellige producenter. Generelt er Android et mere åbent system, der giver dig flere muligheder for individuel tilpasning af fx startskærme. iOS er et lidt mere lukket system, som dog fungerer upåklageligt inden for de rammer, Apple har sat.

Abonnement til din tablet

Din tablet kan enten gå på nettet via et Wifi eller via 4G-netværk. Vil du gerne bruge din tablet på 4G-netværket, fx når du er på farten, er Mobilt Bredbånd hos TELMORE  det rigtige for dig - så kan du komme på internettet, uanset hvor du er.

Har du allerede et abonnement hos TELMORE kan du også tilmelde dig Datadeling . Så kan du være online på flere devices på samme tid.

Køb tilbehør til tablet her

Noget af det fine ved en tablet er, at du kan købe tilbehør til den. Du kan ofte koble et tastatur og en mus til, hvis du ønsker at bruge den som en computer og skal skrive meget. Du kan også købe tilbehør, som beskytter din tablet som fx skærmbeskyttelse og cover. Klik og se vores udvalg af tilbehør til tablet .

Til hele familien

En tablet eller iPad er for hele familien. Det er en af grundene til, at iPads og tablets har fået så mange fans verden over. Den er så let at bruge, at selv små børn gør det uden besvær. Pej og tryk. Touch-skærmen er intuitiv og let at navigere på. Det er nærvær sammen eller afslapning hver for sig. Se film og serier på HBO Nordic i sofaen eller vis Min Bio for børnene. Mange har flere tablets i hjemmet, og firkanten med de mange formål giver undertiden computeren baghjul i salgsstatistikkerne.