-- -- -- --
DAGE TIMER MINUTTER SEKUNDER

Hvorfor holde Black Friday, når man kan holde Black Week? 

Hvilke mobiler har Telmore på udsalg?

Se alle modeller her.   

Vi har i år udsalg på telefoner fra både Apple, Samsung, Google, og Motorola i forbindelse med Black Friday - aka. Black Week.
 

Hvad er Black Friday?

Black Friday kommer fra USA og er en vild og voldsom udsalgsdag. Derfor falder Black Friday traditionen tro dagen efter Thanksgiving, som er endnu en amerikansk tradition, der bliver holdt den fjerde torsdag i november. Derfor falder Black Friday på forskellige tidspunkter fra år til år.

Black Friday er en af årets (nok) travleste shoppingdage. Traditionen har spredt sig fra USA og nu sætter flere og flere butikker priserne ned og holder Black Friday – inklusive os. Enjoy.
 

Hvilke butikker har udsalg til Black Friday?

Vi holder udsalg i vores shop lige her. Gør et godt Black Friday køb med kun et par klik.

Hvis vi – imod AL forventning – ikke sidder på den mobil, du går og drømmer om, er der mange der holder Black Friday. Det er blevet meget normalt herhjemme at fejre, og især elektronik plejer at blive sat ned på Black Friday.

Derfor er Black Friday super, hvis du går og mangler en ny mobil eller tilbehør, og gerne vil spare nogle penge.
 

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday er fredag den 24. november. Vi udvider og holder Black Week fra den 17. november, og til og med den 27. november.
 

Hvornår er det Black Friday i fremtiden?

2024 – Fredag d. 29. november.
2025 – Fredag d. 28. november.
2026 – Fredag d. 27. november.

 

Køb julegaver til Black Friday

Datoen er en af årsagerne til, at Black Friday er blevet så stor en succes. Det ligger fuldstændig genialt op til jul, så du kan shoppe julegaver for færre penge.
Du kan starte hos os. Se alle vores dejlige tilbud her.