Black Week hos Telmore er slut for i år

BLACK FRIDAY 2021: SE VORES MOBIL TILBUD

Skynd dig – De bedste tilbud på smartphones i begrænset antal!

Telmore rider med på bølgen af begejstring over den internationale shopping-dag Black Friday. Vi har gode tilbud på populære mobiltelefoner, som du kan købe med rabat. Men skynd dig, inden der bliver udsolgt. Du kan klikke på vores tilbud herinde og tjekke lagerstatus. Men du skal være hurtig på tasterne, for det går stærkt.

Tilbuddene gælder til og med d. 29. november 2021 eller så længe lager haves. ​  
 

Hvilke mobiler har Telmore på udsalg?

Du kan se alle tilbud i toppen af siden. 
 

Hvornår er det Black Friday i 2021?

I år ligger Black Friday d. 26. november, men vi tyvstarter på udsalget med fantastiske tilbud til dig fra nu af og frem til Black Friday. Faktisk er Black Friday blevet til Black Week.
 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en amerikansk udsalgsdag i XL-klassen, med bunkevis af tilbud og varer til nedsat pris. Black Friday falder dagen efter Thanksgiving i USA, der fejres den fjerde torsdag i november. Derfor skifter datoen fra år til år. Black Friday er en af årets travleste shopping-dage, der er blevet en helligdag i nogle amerikanske stater. Flere og flere lande og butikker i Europa og i resten af verden, tager Black Friday-traditionen til sig.
 

Køb julegaver til Black Friday-udsalg

Datoen er en af årsagerne til, at Black Friday er blevet så stor en succes. Der er fordele i at købe julegaver på tilbud. Det kan mærkes her i Danmark, hvor mange butikker reklamerer med gode tilbud på tv og på internettet. Derfor er det en god idé at holde udkig efter de bedste tilbud på mobiltelefoner osv.
 

Hvilke butikker har udsalg Black Friday?

I Danmark er overraskende mange butikker med. I USA er det ofte de store varehuse og outlet-butikker, og netbutikkerne har nu også taget mærkedagen til sig. Især smartphones og elektronik i det hele taget er ofte på udsalg Black Friday. Er du på udkig efter en ny mobil, tablet eller et nyt TV? Så hold øje med annoncer, tilbud og rabatter op til Black Friday. Black Friday er perfekt, hvis du vil forkæle dig selv, med noget du har ønsket dig længe.
 

Hvornår er det Black Friday i fremtiden?

2022 – Fredag d. 25. november.
2023 – Fredag d. 24. november.