-- -- -- --
DAGE TIMER MINUTTER SEKUNDER

Hvorfor holde Black Friday, når man kan holde Black Week? 

Black Week hos Telmore 2022

Black Friday er blevet erstattet med Black Week hos Telmore. Fra den 21. november og hele ugen frem, kan du finde vanvittige tilbud på vanvittige produkter – lige her på siden.  

Med rabatter på helt op til 90%* og telefoner fra både Apple, Samsung, Xiaomi og endnu flere brands, kan du nemt gå på opdagelse og finde et godt tilbud, som passer til dig. Men vær hurtig – antallet af telefoner er begrænset, så det er først til mølle. Hvor længe tør du vente?   

Hvilke mobiler har Telmore på udsalg?

Se alle modeller her.  

Vi har i år udsalg på telefoner fra både Apple, Samsung, Xiaomi, SONY og Motorola i forbindelse med Black Week.
 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en amerikansk udsalgsdag i XL-klassen, med bunkevis af tilbud og varer til nedsat pris. Black Friday falder dagen efter Thanksgiving i USA, der fejres den fjerde torsdag i november. Derfor skifter datoen fra år til år. Black Friday er en af årets travleste shopping-dage, der er blevet en helligdag i nogle amerikanske stater. Flere og flere lande og butikker i Europa og i resten af verden, tager Black Friday-traditionen til sig.
 

Hvilke butikker har udsalg til Black Friday?

I Danmark er overraskende mange butikker med. I USA er det ofte de store varehuse og outlet-butikker, og netbutikkerne har nu også taget mærkedagen til sig. Især smartphones og elektronik i det hele taget er ofte på udsalg Black Friday. Er du på udkig efter en ny mobil, tablet eller et nyt TV? Så hold øje med annoncer, tilbud og rabatter op til Black Friday. Black Friday er perfekt, hvis du vil forkæle dig selv, med noget du har ønsket dig længe.
 

Hvornår er det Black Friday i fremtiden?

2023 – Fredag d. 24. november.


Køb julegaver til Black Friday

Datoen er en af årsagerne til, at Black Friday er blevet så stor en succes. Der er fordele i at købe julegaver på tilbud. Det kan mærkes her i Danmark, hvor mange butikker reklamerer med gode tilbud på tv og på internettet. Derfor er det en god idé at holde udkig efter de bedste tilbud på mobiltelefoner og så videre.

* Mobilrabat 90% ved køb af Motorola G62: Fri tale, 80 GB (22 GB EU), 199 kr./md. Inkl. 5G netværk. Binding i 6 mdr. Mindstepris 1.393 kr. inkl. abo. Pris U/A 2.055 kr. Tilbud gælder t.o.m. 28.11.2022 eller så længe lager haves.