Find dit SIM-kortnummer

Vi skal bruge dit SIM-kortnummer, når du flytter til Telmore for at identificere dit abonnement. Det bliver også kaldt dit ICC eller ICCID-nummer. Dit SIM-kortnummer er trykt på bagsiden af kortet, men du kan finde det på smartere måder.

Her på siden guider vi dig, så du hurtigt kan finde dit SIM-kortnummer – helt uden bøvl.

SIM-kortnummer på iOS

Gå til “Indstillinger”

Vælg “Generelt”

Vælg “Om”

Scroll ned og find ICC eller ICCID

1
/

SIM-kortnummer på Android

Android-mobiler er forskellige i deres opsætning fra model til model. Derfor er der ikke 1 gylden opskrift på, hvordan du finder dit SIM-kortnummer. Tjek om det ligger under ”Om” på din mobil, og husk at kigge efter ICC eller ICCID. Hvis du ikke kan finde det under “Om”, så kan du altid tage dit SIM-kort ud og læse nummeret på bagsiden – det starter på 8945.

Vi har gjort det nemt

I Mit Telmore-appen finder du alt du skal bruge under menupunktet “SIM-kort”. Du kan både se dit SIM-kortnummer og dine koder.
Gå til SIM-kort på Mit Telmore

SIM-kortnummer på Android

Android-mobiler er forskellige i deres opsætning fra model til model. Derfor er der ikke 1 gylden opskrift på, hvordan du finder dit SIM-kortnummer. Tjek om det ligger under ”Om” på din mobil, og husk at kigge efter ICC eller ICCID. Hvis du ikke kan finde det under “Om”, så kan du altid tage dit SIM-kort ud og læse nummeret på bagsiden – det starter på 8945.

Vi har gjort det nemt

I Mit Telmore-appen finder du alt du skal bruge under menupunktet “SIM-kort”. Du kan både se dit SIM-kortnummer og dine koder.
Gå til SIM-kort på Mit Telmore

SIM-kortnummer på Android

Android-mobiler er forskellige i deres opsætning fra model til model. Derfor er der ikke 1 gylden opskrift på, hvordan du finder dit SIM-kortnummer. Tjek om det ligger under ”Om” på din mobil, og husk at kigge efter ICC eller ICCID. Hvis du ikke kan finde det under “Om”, så kan du altid tage dit SIM-kort ud og læse nummeret på bagsiden – det starter på 8945.

Vi har gjort det nemt

I Mit Telmore-appen finder du alt du skal bruge under menupunktet “SIM-kort”. Du kan både se dit SIM-kortnummer og dine koder.
Gå til SIM-kort på Mit Telmore

Gør som alle andre Telmore-kunder

• Slip for telefonkøen
  • Få det fulde overblik
  • Få unikke kundefordele

Ofte stillede spørgsmål

Når du flytter dit nummer fra et selskab til et andet, skal vi bruge dit SIM-kortnummer - det hører sammen med dit personlige abonnement.

Det er ret smart, fordi vi på den måde, kan sørge for at dit nummer bliver flyttet, uden du selv skal opsige dit mobilabonnement og gøre en masse. Det sørger vi for helt automatisk – takket være SIM-kortnummeret.

I størstedelen af alle mobiler, kan du bruge en papirclips eller en nål, og forsigtigt klikke dit SIM-kort ud. På iPhones sidder SIM-kortet i siden af mobilen. Hvis du har en Android varierer det, alt efter om den er fra Samsung, Sony, Google eller noget tredje.

Du kan af gode grunde ikke tage et eSIM ud af din mobil. Så hvis du skal bruge dit SIM-kortnummer kan du enten følge vores guide til iPhones , Android-mobiler  eller finde det på  Mit Telmore . Hvis du ikke er kunde hos os, så kan du tjekke om dit SIM-kortnummer er på appen hos din nuværende udbyder. Vil du vide mere om eSIM? Vi har samlet al info til dig - læs mere om eSIM.
ICC eller ICCID er den tekniske forkortelse for SIM-kortnummer. Det er typisk det du skal kigge efter, når du leder efter dit SIM-kortnummer i indstillingerne på din mobil. Vi skal bruge det, så vi kan identificere dit SIM-kort.