SIM-kort til din nye mobiltelefon

Har du købt en ny mobiltelefon?

Så kan du enten bruge dit SIM-kort fra din gamle mobil eller bestille nyt SIM-kort hos os.

Om du kan bruge dit gamle kort, afhænger af om det er den rigtige størrelse. Langt de fleste smartphones bruger Nano SIM-kort. Hvis du har købt din nye mobiltelefon hos Telmore, står der i telefonens beskrivelse på vores hjemmeside, hvilken størrelse den bruger.

Der findes tre størrelser, nemlig SIM-, Micro SIM- og Nano SIM-kort. Vi sender dig et kort, der indeholder alle størrelser. Du klikker bare den størrelse ud, du skal bruge. Husk at aktivere dit nye SIM-kort inde på Mit Telmore. Ellers kan du ikke tage det i brug.

Du kan også bestille et eSIM.

Hvis du har købt din mobiltelefon på afbetaling hos os, sender vi dig automatisk et nyt SIM-kort. Så er du sikker på, at du har et SIM-kort, der passer til din nye mobil.

Læs mere om at skifte abonnement og køb af ny mobiltelefon .