Kom godt i gang med Mobilt Bredbånd på farten

Vi håber, du er glad for dit mobile bredbånd fra TELMORE. Vi vil her guide dig til, hvordan du får mest muligt ud af dit abonnement.

Danmarks bedste mobilnet

Mobilt Bredbånd fra TELMORE kører på TDC's netværk, som nu for andet år i træk er blevet kåret til Danmarks bedste af Teknologisk Institut. Du er dermed sikret adgang til det bedste og hurtigste mobilnet, hvor end i landet du befinder dig. Du kan læse mere om netværket her. 4G hos TELMORE

Sådan kommer du i gang

Når du køber Mobilt Bredbånd hos TELMORE, modtager du et SIM-kort, som kan sættes direkte i din tablet, f.eks. iPad, eller andre enheder.

Du har også mulighed for at købe et USB-modem, som kan sættes i din computer, så du kan komme på nettet, hvor end du er. Se shoppen her.

Du kan se her, hvordan du sætter dit SIM-kort i din iPad. Guide hos Apple.

Er din tablet en Android eller en Windows, kan du finde en guide til isætning af SIM-kortet i den medfølgende vejledning.

Har du købt et USB-modem, kan du her se en guide til, hvordan du installerer modemmet på din computer.

Tag dækslet af og sæt SIM-kort i. Fjern hætten og sæt i USB-port.

1. Skub dækslet bagud, og tag det af. Sæt dit SIM-kort i den øverste åbning med chippen nedad, og sæt dækslet på igen.

2. Tag hætten af, og sæt modemmet i en ledig USB-port på din computer. Softwaren installeres automatisk.

3. Lampen indikerer modemmets tilstand. Blinker lampen, er modemmet i færd med at opdatere software eller registrere netværk. Lyser lampen konstant, er modemmet tilsluttet et netværk. Grøn er 2G, mørkeblå er 3G, og turkis er 3G+ og 4G.

Du finder en guide til installation af den nødvendige software her.

Få mest ud af dit Mobile Bredbånd

Der er masser af muligheder for at få stor glæde af dit mobile bredbånd på Danmarks stærkeste netværk. Blandt andet:

I sommerhuset: Nyd film og underholdning, uden at være afhængig af en WiFi-forbindelse.

I transporttiden: Brug dit mobile data, når du er på farten, og udnyt tiden i toget til arbejdstid.

Derhjemme: Er hjemmenetværket presset i bund af alle familiens enheder, kan du bare hoppe på dit eget net, og surfe for fuld fart.

Test din hastighed

Du kan teste din hastighed på din mobil eller tablet ved at hente en app nedenfor. Vær opmærksom på, at din hastighed påvirkes af afstanden til nærmeste mast, om du er indenfor, og af forstyrrelser i dine omgivelser.

Du kan forvente hastigheder op til 71 Mbit/s download og 43 Mbit/s upload.

App til iOS (iPad og iPhone)

App til Android

App til Windows

Du kan teste hastigheden med din computer her Hastighedstest

Få svar på dine spørgsmål

Mangler du hjælp til brugen af dit mobile bredbånd, kan du finde den lige her i vores hjælpeunivers. Hjælp til Mobilt Bredbånd.

Vores kundeservice sidder også klar til at besvare dine spørgsmål på telefon 7021 8900