Slå Mobilsvar til og fra

Vi anbefaler at bruge vores app, TELMORE Voicemail, som telefonsvarer. Har du ikke en smartphone, eller vil du hellere benytte den traditionelle telefonsvarer, finder du hjælp til den herunder.

Alle koder herunder indtastes der, hvor du indtaster et telefonnummer for at ringe op.

Skal du aktivere din mobilsvarer?

Den mest almindelige måde at aktivere sin mobilsvarer er ved at taste følgende kode på din telefon:

**004*mobilsvarnummer# og ringe op.

Skal du deaktivere din mobilsvarer?

Du kan ikke afmelde din mobilsvarer, men du kan deaktivere viderestillingerne til den, så folk ikke kan lægge en besked på din telefonsvarer.

Det gør du på følgende måde:
Tast ##002# og derefter ring op på din mobiltelefon.

Du finder dit mobilsvarnummer på Mit TELMORE

Hvis du er usikker på, hvad dit mobilsvarnummer er, kan du altid finde det på Mit TELMORE:

Log på Mit TELMORE og vælg punktet Mine SIM-kort. Her står dit mobilsvarnummer.

Du finder en komplet liste over koder til mobilsvar her.

Du finder en printbar oversigt over mobilsvarkoder her