Inden du køber internet hos Telmore

Hvorfor skal du have internet fra Telmore?

Internet fra Telmore minder meget om almindeligt bredbånd. Det bruger bare 4G eller 5G-forbindelsen i stedet for kabler i jorden. Fordelen er, at du kan tage det med dig overalt, hvor der er mobilnetværk.

Internet fra Telmore har sine fordele i områder uden garanteret WiFi. Skal du streame film og serier på campingturen, kan det betale sig at have ekstra data.

I hjemmet:  Dit internet fra Telmore er et godt alternativ til en fast bredbåndsforbindelse. Hvad enten du vil hente filer, streame tv og film, spille online, tjekke mail, nyheder, Facebook og alt det andet daglige. Forbindelsen kan sagtens følge med.

I haven:  Skal der streames musik til havefesten eller serier i liggestolen, kan det klares med en forlængerledning til routeren.

I sommerhuset eller campingvognen:  Nyd film og underholdning på ferien præcis som derhjemme. Er der strøm, er der net.

I transporttiden:  Brug dit mobile data når du er på farten. Udnyt tiden i toget til arbejde eller stream underholdning når du krydser landet.

På studiet:  Er studienetværket presset i bund, kan du hoppe på dit eget net. Du kan endda tage det med uden for, når solen skinner.

Har du dækning?

Du får som minimum 4G med alle Telmores abonnementer med data. Både til Mobil og Internet. Men vi har også 5G abonnementer og dækker lige nu 99,3 % af Danmark med hurtigt og stabilt 5G via TDC NETs mobilnetværk.

Derfor er det selvfølgelig smart at tjekke din dækning, inden du køber internet.
Tjek dækningen der hvor du er .

Danmarks bedste mobilnet
Internet fra Telmore kører på TDC NET's netværk, der igen i år er målt til Danmarks bedste af Teknologisk Institut . Du er dermed sikret adgang til det bedste og hurtigste mobilnet over hele landet. Du kan læse mere om 5G hos Telmore .

Hvilket abonnement skal du have?

Hos Telmore har vi flere forskellige Internet-abonnementer. Du kan vælge den mængde data, du har brug for.

Streamer du meget, skal du have et abonnement med meget data. Bruger du din forbindelse til mails, nyheder eller sociale medier, vælger du et abonnement med mindre data.

Du kan også vælge, om du vil have en router med eller bare et SIM-kort. Hvis du vil have en router med, låner vi dig en gratis. På den måde er du sikker på, at det hele virker. Du får et SIM-kort med, der skal sættes i routeren. Du vælger, om du vil have router med eller nøjes med et SIM-kort, når du trykker på køb.

Du kan se udvalget af abonnementer her.

Hvilken router skal du vælge?

Alt efter hvor og hvad du skal bruge dit internet til, er der en router der passer til dig.

Skal surfe i hjemmet eller i sommerhuset
Vælg en Huawei B525. Det er den nyeste model, med den hurtigste internethastighed.

SIM-kort: Micro SIM
Strøm: Strømkabel der sættes i en stikkontakt.
Batteri: Nej
Antal enheder: Op til 64 enheder på samme tid.

Skal du surfe på farten eller i naturen:
Vælg en Huawei E5785. Efter en hurtig opsætning, kan du surfe løs hvor som helst.

SIM-kort: Micro SIM
Strøm: Du lader den op med et USB-kabel til din computer. Der er ikke strømstik til en stikkontakt.
Batteri: Ja, op til 12 timers brug og 600 timers standby-tid.
Antal enheder: Op til 10 enheder på samme tid.

Kan jeg bruge mit eget modem?

Du kan godt bruge dit eget modem, hvis det understøtter vores 4G-netværk.
Hvis du vil være sikker på, at det hele virker, kan du låne en router, når du opretter dit internetabonnement hos Telmore.

Understøtter dit modem 4G?
Hvis du vil bruge din egen router, så undersøg om den virker på vores netværk. Vores 4G-netværk kører på følgende frekvenser:
800, 1800 og 2600 MHz

Hvis dit modem ikke bruger de frekvenser, kan du købe et nyt modem her . Vi anbefaler en Huawei E-5785 mobilrouter.

USB-modem fra en anden forhandler

Du kan godt bruge et usb-modem fra andre forhandlere til vores internet. Det kræver dog, at SIM-kortet kan udskiftes i modemmet, og at dit modem ikke er låst til din gamle udbyder.

Kontakt din forhandler eller teleudbyder og hør om det er muligt.