Navigation niveau 3

Opkald

Kan du ikke ringe, eller modtage opkald? 

Prøv dig frem:
  1. Tjek om Forstyr Ikke eller Flytilstand er slået til
     
  2. Genstart telefonen
     
  3. Er dit eller modtagerens nummer blokeret?
    - Hvis det er ét nummer du ikke kan ringe til, er dit nummer måske blokeret
    - Hvis ét nummer ikke kan ringe til dig, har du måske blokeret nummeret.
     
  4. Tjek om viderestilling er slået til
    - På Mit Telmore under Viderestilling kan du slå det til og fra - Tast ##02# på telefonen og ring op, for at slå viderestilling fra
     
  5. Installer den nyeste softwareopdatering
     
  6. Test SIM-kort i en anden mobil
    Virker det ikke, kan der være fejl på SIM-kortet
    - Bestil et nyt SIM-kort på Mit Telmore under SIM-kort og spærring

    Virker det, er det nok et problem med telefonen
    - Se her hvordan du sender mobilen til Reparation
Søg i vores hjælpeunivers

Søg på andre emner

Mit Telmore
Selvbetjening i lommen
Mit Telmore-appen er altid lige ved hånden. 

COOKIES

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du surfer videre på hjemmesiden, går vi ud fra at det er ok med dig.
Læs vores cookieinformation og persondatameddelelse.