Om at købe ny mobiltelefon hos Telmore

Sådan køber du ny mobiltelefon

Har du brug for en ny mobiltelefon?
Hos Telmore sælger vi også mobiltelefoner , tablets , tilbehør og modems .

Køb ny mobiltelefon kontant eller på afbetaling

Køb kontant
Du kan nemt og hurtigt købe en telefon kontant på vores hjemmeside.
Under Mobiler og tilbehør kan du se vores udvalg af smartphones, covers, modems, opladere og meget mere.

Sådan gør du
  • Klik på den mobil, du gerne vil købe
  • Klik på ”Vælg betaling af mobil”’
  • Vælg betalingsformen ”Kontant” og vælg, om du vil købe med eller uden abonnement.

Køb med abonnement og få rabat

Du kan enten vælge at købe telefonen kontant med eller uden et abonnement. Hvis du køber mobilen med et abonnement, får du ofte en rabat på mobilen. Du er bundet til den valgte abonnementspris de næste 6 måneder.

Behold dit nuværende abonnement
Hvis du gerne vil beholde dit nuværende abonnement, er det også en mulighed. Du kan sagtens skifte til det nye abonnement og beholde dit nummer.
  • Når du har valgt en mobil og et abonnement, trykker du køb for at komme videre.
  • Her logger du ind med din Mit Telmore-bruger, i fanen Telmore Kunde.
  • Vi ændrer så automatisk dit abonnement, når du har gennemfør købet.
  • Vær opmærksom på, at du binder dig til abonnementsprisen i 6 måneder.
Her er et eksempel:
Dit nuværende abonnement koster 149 kr. pr. måned
Du køber en ny mobil med et abonnement til 199 kr. pr. måned.
Du er bundet til abonnementsprisen på 199 kr. Derfor opkræver vi dig 50 kr. i difference hver måned, så du i alt betaler 199 kr./md.

Behold dine services
Du beholder alle dine tilmeldte services, med mindre de ikke kan tilmeldes dit nye abonnement:

Eksempel 1: Har du et basisabonnement, og du skifter til et Telmore Play-abonnement. Services som Internet på mobilen og fri sms/mms bliver ikke overført, fordi de kan ikke kan tilmeldes pakkeabonnementer.

Eksempel 2: Du skifter fra et Telmore Play-abonnement til et basisabonnement. Services som +Play-tjenester og Ekstra 20 GB data bliver ikke overført, da de ikke kan tilmeldes basisabonnementer.

Køb på afbetaling

Hos Telmore er det muligt at købe en telefon på afbetaling og dele betalingen op i afdrag. Afdragsordningen er 100 % rente- og gebyrfri, så du betaler kun for telefonens pris. Der kommer igen ekstra omkostninger på.

Vores afdragsaftaler er lavet i samarbejde med Express Bank ved køb af udvalgte telefonmodeller.

Vi har flere forskellige afdragsaftaler på henholdsvis 6, 12 og 24 måneder.

Du kan se, om din drømmetelefon kan købes på afdrag i vores shop . Klik på Vælg betaling af mobil og vælg længde på din afbetalingsordning.

Læs om at afdrag og afbetaling af mobiltelefon