Levering og returnering

Leveringstid - simkort

Du får dit SIM-kort i løbet af 3-5 hverdage.

Leveringstid - mobil, tablet m.m.

Der er 3-5 hverdages leveringstid når du handler hos Telmore.
Det gælder når du køber kontant, og hvis du som Telmore-kunde køber mobil med abonnement.

Er du ved at flytte dit abonnement fra et andet selskab?
Hvis du ikke er Telmore-kunde endnu, bliver din mobil lagt til side. Vi sender den så snart dit abonnement er aktivt.

Fortrydelsesret

Hvordan fortryder jeg mit køb?
Sådan fortryder du:
  • Ring til os på tlf. 70 21 89 00
  • Udfyld og send en fortrydelsesblanket til os:
    - E-mail: info@telmore.dk , med emnefeltet: Fortrydelse og dit navn
    - Post: Telmore A/S, Telegade 2, Bygning 4, 2630 Taastrup
Fortrydelse af abonnement
Du kan fortryde i 14 dage fra du har fået ordrebekræftelsen fra Telmore.
Hvis du bruger din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger inden for 14 dage.

Fortrydelse af varer
Du kan fortryde i 14 dage, efter du har modtaget din vare.
Hvis du bruger din fortrydelsesret, skal du inden for 14 dage sende varen tilbage, i samme stand som du fik den.

VIGTIGT
  • Du betaler selv for fragt, og bærer selv den risiko, der kan være ved levering.
  • Får vi varen retur i samme stand, refunderer vi alle betalinger og udgifter inden for 14 dage.
  • Er varen ikke længere er i samme stand, får du måske en regning.
Send varen til:
TDC Logistik Center, Datavej 10, 5220 Odense Ø