Mere om Telmore Play?

Telmore Play er vores udvalg af abonnementer med tale, data og adgang til en række populære streamingtjenester. Du sparer penge, når du samler dine abonnementer med Telmore Play, i forhold til at have et abonnement til hver tjeneste. Der er underholdning til hele familien, for flere kan bruge tjenesterne samtidig.

Du vælger selv en pakke, med de tjenester du vil have.

I Telmore Play indgår:
  • Netflix: Største og mest populære streamingtjeneste i Danmark. Fri adgang til alt indhold. Du kan opgradere til til Premium for 30 kr./måned.
  • Viaplay Film & Serier: Fri adgang til hele Viaplays udvalg af film og serier. Viaplay Sport og live-kanaler er ikke inkluderet.
  • HBO Nordic: Fri adgang til alt indholdet fra HBO Nordic.
  • TV 2 PLAY Basis: Fri adgang til hele arkivet på TV 2 PLAY. Live-kanaler er ikke inkluderet.
  • Telmore Musik – Fri adgang til over 65 mio. numre. Via app, bluetooth, streaming osv. kan du lytte på nærmest alle dine skærme og nyere anlæg.
  • Bookmate – Fri adgang til hele Bookmates arkiv af podcasts, lyd- og e-bøger.
Du kan se alle vores Telmore Play-abonnementer her.

Har du en eller flere af streamingtjenesterne i forvejen?

Når du tilmelder Telmore Play, overtager vi dit abonnement, eller giver dig et link eller en værdikode til at oprette en ny konto. Du kan sagtens bruge samme e-mail som login til din nye konto. Hvis der er en opsigelsesperiode, venter du til den er udløbet, før du opretter din nye konto.
Vi sender dig en mail, når du har tilmeldt Telmore Play, med login-oplysninger og hjælp til hvordan du kommer i gang, og du kan læse mere om proceduren under hver streamingtjeneste eller inde på Mit Telmore.

Kan jeg skifte til et Telmore Play-abonnement?

Som Telmore-kunde kan du altid skifte dit abonnement på Mit Telmore . Gå ind under Mit abonnement, tryk Skift abonnement og vælg den pakke du foretrækker. Det koster ikke dig noget.

Afmelding/tilmeld igen

Hvad sker der med mine Play-abonnementer, hvis Telmore Play bliver afmeldt?

Dine abonnementer til Play-tjenesterne bliver opsagt, hvis du selv afmelder Telmore Play, eller du bliver afmeldt på grund af manglende betaling, saldokontrol eller tyverispærring. Hos enkelte tjenester, fx Netflix, fortsætter dit oprindelige abonnement, hvis du havde et i forvejen, da du købte Telmore Play. Læs mere og orienter dig om hver enkelt tjeneste eller på Mit Telmore.

Hvad sker der med mine abonnementer, hvis jeg gentilmelder Telmore Play?

Hvis du tilmelder dig Telmore Play igen, efter dit abonnement har været afmeldt eller lukket, skal du oprette dig igen:
  • Log på Mit Telmore og tilmeld dig Telmore Play under "Mit abonnement".
  • Du modtager nu en e-mail med login-oplysninger til alle dine tjenester. Ligesom første gang du tilmeldte dig Telmore Play.
Sådan får du en ny konto til dine Play-tjenester:

Netflix

Når du igen er tilmeldt din pakke, aktiverer du Netflix igen, på samme måde som første gang.

TV 2 PLAY Basis
Vi genopretter din konto med samme login-oplysninger, som du brugte tidligere.

Telmore Musik
Vi opretter din Telmore Musik-konto igen, med det samme login du havde. Det er samme login, som du bruger til Mit Telmore.

Bookmate
Vi opretter igen en konto til dig, med den e-mail du har registreret hos Telmore. Dine login-oplysninger står i den mail vi sender.

Viaplay
Her får du oplyst en ny aktiveringskode, og du skal oprette en ny konto, som du gjorde første gang du tilmeldte dig Telmore Play.

HBO Nordic
Du får en nye værdikode, som du bruger til at oprette din nye konto.

Får du ikke lov at oprette dig med den samme e-mail, er dit abonnement måske ikke udløbet endnu. Når det udløber, kan du oprette dig igen med samme e-mail.

Hvis du har haft et HBO Nordic-abonnement og stadig kan logge ind på kontoen, kan du forny dit abonnement:
  • Gå ind i dine Indstillinger,
  • Find Abonnement og ordrer
  • Vælg Forny abonnement og sæt hak i Værdikode
  • Indtast din værdikode