Sådan bruger du Netflix

Hvordan får jeg en Netflix-konto?

Du tilmelder dig en Telmore Play-pakke, som indeholder Netflix. Så får du en e-mail, hvor du kan aktivere din konto. Du modtager også en e-mail eller sms direkte fra Netflix.

Du vælger selv et brugernavn og en adgangskode.

Brugernavnet er typisk din e-mail.

Få en ny adgangskode, hvis du har glemt den.

Hvis du allerede har en Netflix-konto, skal du bruge denne kontos login når du aktiverer hos Telmore. Så overtager Telmore din betaling.

Hvordan kan jeg se Netflix?

Du kan se Netflix på disse enheder: Smartphone og tablet
For at se Netflix på smartphone eller tablet, skal du bare hente deres app:
iOS: Apple App Store
Android:   Google Play Store

Computer
På både PC og Mac, logger du ind på Netflix’s hjemmeside.
Mange computere leveres med en forhåndsinstalleret understøttet internetbrowser, som du kan se Netflix på, herunder:
  • Microsoft Edge på Windows 10
  • Internet Explorer på Windows 7, 8 og 8.1
  • Safari på Mac OSX
Netflix understøttes også på Mozilla Firefox, Google Chrome og Opera.

Smart TV
Du kan se Netflix på dit tv på mange måder. Du skal bare have en enhed, som er kompatibel med Netflix-appen.

Netflix-appen er tilgængelig på mange Smart-tv'er, spilkonsoller, streamingafspillere, set-top-bokse og Blu-ray-afspillere.

Du kan finde flere oplysninger om kompatible enheder og mærker på devices.netflix.com , eller læs videre for at se, om dit tv allerede er klar til Netflix:
https://help.netflix.com/da/node/33222?ui_action=kb-article-popular-categories​

Chromecast
Før du kan konfigurere Netflix på din Chromecast, skal du først installere og konfigurere appen Google Home.

Konfigurer Chromecast på appen Google Home:
Se support.google.com/chromecast vedrørende oplysninger eller hjælp til følgende trin. Du skal gøre følgende, før du forsøger at konfigurere Netflix.

1.    Tilslut din Chromecast.
2.    Download appen Google Home.
3.    Slut din mobilenhed/tablet til samme wi-fi-netværk, som du vil bruge til at konfigurere din Chromecast-enhed.
4.    Åbn appen Google Home, og konfigurer Chromecast som en ny enhed.

BEMÆRK: Kontakt Googles kundesupport, hvis du har brug for hjælp til at konfigurere din Chromecast eller appen Google Home. Google tillader ikke længere konfiguration af en Chromecast på en computer.

Konfigurer Netflix, når du har konfigureret din Chromecast på appen Google Home:
1.    Start Netflix-appen på din enhed.
2.    Når du er logget ind, skal du vælge ikonet Cast i øverste eller nederste højre side af skærmen.
3.    Vælg din Chromecast på listen over tilgængelige enheder for at starte Netflix-appen på dit tv.
4.    Vælg en serie eller film, du vil se, og tryk på Play (Afspil).
Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvor mange enheder kan jeg registrere?

Du kan have alle de enheder registreret, du vil.

Kan jeg bruge Netflix på flere enheder samtidig?

Ja, med et standardabonnement kan der være logget 2 på samtidig. Med et Premiumabonnement kan der være logget 4 på samtidigt.

Kan jeg se Netflix i udlandet?

Du skal være i Danmark for at oprette et dansk abonnement på Netflix.
Har du et Netflix-abonnement, kan du bruge det i alle EU-lande.