Sådan bruger du Nordisk Film+

Hvordan får jeg en Nordisk Film+ konto?

Du tilmelder dig en Telmore Play-pakke, som indeholder Nordisk Film+ eller tilkøber det til din eksisterende Telmore Play pakke. Så får du en mail fra Telmore med et link, hvorfra du kan aktivere din konto.

Du vælger selv et brugernavn og en adgangskode.

Brugernavnet er typisk din e-mail.
Adgangskoden opretter du selv i samme omgang.

Hvis du allerede har en Nordisk Film+-konto, skal du bruge denne kontos login når du aktiverer hos Telmore. Dermed overtager Telmore betalingen af din eksisterende Nordisk Film+-konto, når betalingsperioden udløber. Det vil oftest være ved månedsskifte.

Hvordan kan jeg se Nordisk Film+

Du kan se Nordisk Film+ på følgende enheder:
  • Smartphone og tablet (Link til element på siden)
  • Computer og konsol (Link til element på siden)
  • Smart TV(Link til element på siden)
  • Chromecast og AppleTV (Link til element på siden)
Du kan også se en opdateret liste direkte hos Nordisk Film+ lige her .

Smartphone og tablet
For at se Nordisk Film+ på smartphone eller tablet, skal du bare hente deres app:
iOS:  Apple App Store
Android: Google Play Store

Computer
På både PC og Mac, logger du ind på hjemmeside.
Mange computere leveres med en forhåndsinstalleret understøttet internetbrowser, som du kan se Nordisk Film+ på.

Smart TV og konsoller
Du kan se Nordisk Film+ på dit tv på mange måder. Du skal bare have en enhed, som er kompatibel med Nordisk Film+ appen.
Nordisk Film+ er tilgængelig på følgende SmartTV-løsninger: LG TV og Samsung er på vej

Nordisk Film+ appen er også tilgængelig på Apple TV og Android/Google TV, samt Chromecast.
Du kan finde flere oplysninger om kompatible enheder og mærker på Nordisk Film+ hjemmeside .

Chromecast
Før du kan konfigurere Nordisk Film+ på din Chromecast, skal du først installere og konfigurere appen Google Home.

Konfigurer Chromecast på appen Google Home:
Se  support.google.com/chromecast  vedrørende oplysninger eller hjælp til følgende trin. Du skal gøre følgende, før du forsøger at konfigurere Nordisk Film+.

1.    Tilslut din Chromecast.
2.    Download appen Google Home.
3.    Slut din mobilenhed/tablet til samme wi-fi-netværk, som du vil bruge til at konfigurere din Chromecast-enhed.
4.    Åbn appen Google Home, og konfigurer Chromecast som en ny enhed.

BEMÆRK: Kontakt Googles kundesupport, hvis du har brug for hjælp til at konfigurere din Chromecast eller appen Google Home. Google tillader ikke længere konfiguration af en Chromecast på en computer.

Konfigurer Nordisk Film+, når du har konfigureret din Chromecast på appen Google Home:
1.    Start Nordisk Film+ appen på din enhed.
2.    Når du er logget ind, skal du vælge ikonet Cast i øverste højre side af skærmen.
3.    Vælg din Chromecast på listen over tilgængelige enheder for at starte Nordisk Film+ appen på dit tv.
4.    Vælg en serie eller film, du vil se, og tryk på Play (Afspil).

Din enhed er nu knyttet til din Nordisk Film+ konto. God fornøjelse!

Hvor mange enheder kan jeg registrere?

Du kan registrere op til 5 enheder til din Nordisk Film+ konto, som du lyster.

Kan jeg bruge Nordisk Film+ på flere enheder samtidig?

Ja, med dit Nordisk Film+ abonnement via Telmore Play, kan du være logget på 2 enheder samtidig og dermed se 2 samtidige streams.