Jeg har allerede et Pling-abonnement

Når du får Pling med i dit Telmore Play-abonnement, laver vi en konto til dig, med den mailadresse du har tilknyttet dit Telmore-abonnement.

Hvis du allerede har et Pling-abonnement, med samme mailadresse som dit Telmore-abonnement, bliver din konto automatisk overført. Du beholder dit login, og vi går ind og overtager betalingen.

Har du oprettet dit Pling-abonnement med en anden mailadresse, end den du bruger hos Telmore, skal du opsige abonnementet. Så betaler du ikke for to abonnementer.

Find hurtigt svar

Søg