Hjælp til Pling-login

Hvad er mit login til Pling?

Vi sender dig en mail, når din nye konto hos Pling er klar til brug. Der står dit brugernavn og din adgangskode.

Brugernavn : Den mailadresse du har tilknyttet dit Telmore-abonnement

Adgangskode : Du kan se din adgangskode i velkomstmailen. Vi anbefaler, at du ændrer den, første gang du logger ind.

Har du en Pling-konto i forvejen?
Har du oprettet både dit Pling- og Telmore-abonnement med samme e-mailadresse, overtager vi betalingen. Du beholder dit login, og vi klarer resten.
Har du et Pling-abonnement, der er tilknyttet en anden mailadresse, end den du bruger hos Telmore, skal du opsige dit abonnement. Vi opretter en konto til dig, med den e-mail du bruger hos Telmore.

Glemt dit brugernavn?

Dit brugernavn er den mailadresse, du har tilknyttet din Telmore-konto. Tilknytter du en ny mailadresse til din Telmore-konto, ændrer det ikke brugernavnet til din Pling-konto. Du kan altid se brugernavnet til din Pling-konto i din velkomstmail. Den ligger i dit Mail-arkiv på Mit Telmore .

Har du ændret mailadressen via din Pling-konto, skal du kontakte kundeservice hos Pling, hvis du glemmer dit brugernavn. Kontaktoplysningerne findes i afsnittet Problemer med at logge ind på Pling?

Glemt din adgangskode?

Har du ikke ændret din adgangskode, finder du den i den mail, du fik ved oprettelse af dit Telmore Play-abonnement. Den ligger også i din Mail-arkiv på Mit Telmore.
Du kan også lave en ny adgangskode på Plings hjemmeside eller i Pling-appen.

Problemer med at logge ind på Pling?

Hvis du har problemer med at logge ind på Pling, er det ofte fordi, du har brugt de forkerte loginoplysninger.

Hvis du har tjekket dine loginoplysninger og stadig ikke kan logge ind på Pling, anbefaler vi, du kontakter Plings kundeservice på telefon eller mail:
Tlf. +45 72 34 20 81. De har åbent mandag-torsdag kl. 9-15 og fredag kl. 9-14.30

Mail: pling@aller.com

Tjek om andre er logget ind
Op til 5 kan være logget ind samtidig, men er i fx en stor familie, kan det være derfor. Tjek om i er for mange, der er logget ind allerede.

Har du lige tilmeldt Pling?
Hvis du lige har tilmeldt Pling, kan der gå op til 24 timer, før din konto bliver aktiveret.