Pling virker ikke

Virker Pling til dit styresystem?

Pling-appen virker til alle nyere styresystemer. Virker appen ikke, skal dit styrestystem måske opdateres:
  • iPhone/iPad: du skal have iOS 9.3 eller nyere.
  • Android mobil/tablet: du skal have Android 5.0 eller nyere.

Har du problemer med Pling?

1. Luk Pling-appen og åbn den igen.
  2. Tjek om du har internet.
  3. Genstart din enhed og din router hvis du bruger WiFi.
  4. Tjek om der er kommet en ny opdatering til appen i App Store eller Google Play Store.
  5. Afinstaller appen og installer den igen.
Virker det stadig ikke, skal du kontakte kundeservice hos Pling på telefon eller mail:
Tlf. +45 72 34 20 81. De har åbent mandag-torsdag kl. 9-15 og fredag kl. 9-14.30

Mail: pling@aller.com