Sådan bruger du Pling

Hvordan får jeg en Pling-konto?

• Når du tilmelder dig Telmore Play med Pling, opretter vi en konto til dig.
  • Vi sender en velkomstmail, med dit brugernavn og din adgangskode.
  • Brugernavnet er den e-mail, du bruger hos Telmore.
  • Vi anbefaler, at du ændrer din adgangskode, efter du har logget ind første gang.

Hvordan læser jeg magasiner med Pling?

Smartphone/tablet
Du henter Pling-appen:
iOS: Apple App Store
Android:  Google Play Store

Computer
Du kan læse magasiner på PC og Mac via Plings hjemmeside . Log på med din konto og læs.

Hvor mange enheder kan jeg registrere?

Med Pling kan du registrere op til 5 enheder.

Kan flere være logget på Pling samtidig?

Du kan bruge dit Pling-abonnement på op til 5 forskellige enheder på samme tid.

Kan jeg bruge Pling i udlandet?

Du kan logge på og læse alle Plings magasiner, hvis du har adgang til internet. Vi anbefaler, at du gemmer indhold du gerne vil læse offline, hvis du rejser uden for EU. Vil du læse eller downloade et magasin uden for EU, er det bedst at gøre det via en WiFi-forbindelse.

Kan jeg bruge Pling offline?

Du kan downloade magasiner, hvis du vil læse dem uden internet. Gå ind på det magasin du vil gemme og download det. Dine gemte magasiner ligger i dit bibliotek i appen under Downloadede.
Du kan kun gemme indhold offline på smartphone og tablet.

Hvilke enheder kan jeg bruge?

iPhone/iPad med iOS 9.3 eller nyere.
Android mobil/tablet med Android 5.0 eller nyere.
Browser nyere versioner af Chrome, Firefox, Safari og Edge.