Sådan virker Apple Watch sammen med din Telmore Musik-app

​Kan man bruge Telmore Musik på sit Apple Watch?

Ja, du kan sagtens bruge dit Apple Watch til at styre musikken.

Du kan købe dit smartwatch hos Telmore, se udvalgtet her.

Det virker, når din iPhone er i nærheden

Denne version af Telmore Musik til Apple Watch kræver forbindelse til din iPhone. Du kan endnu ikke bruge Telmore Musik på dit Apple Watch uden at have din iPhone med dig.

Hvordan gør man?

Du installerer først Telmore Musik på din iPhone og bagefter på dit Apple Watch.

Når du har installeret din Telmore Musik-app på din iPhone, kan du gøre følgende:
  1. Åbn appen Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur .
  2. Scroll til Tilgængelige apps .
  3. Find Telmore Musik-appen .
  4. Tryk på Installer for at tilføje Telmore Musik til dit ur.

Nu kan du bruge Telmore Musik på dit Apple Watch til at styre musikken. Rigtig god fornøjelse!

Sådan ser det ud på dit ur, når du bruger Telmore Musik

Har du endnu ikke et mobilabonnement, der indeholder Telmore Musik?

Læs om Telmore Musik her, og i øverste af højre hjørne på hjemmesiden finder du login til Mit Telmore, hvor du kan skifte abonnement og få musik og underholdning med sammen med din tale og data.