Hjælp til Viaplay-login

Hvad er mit login til Viaplay?

Da du oprettede dit Telmore Play-abonnement med Viaplay, lavede du selv en bruger til Viaplay.

Brugernavn: Typisk din e-mailadresse.

Adgangskode: Du valgte selv en adgangskode, da du oprettede din konto.

Jeg har glemt mit brugernavn til Viaplay

Du har selv valgt din adgangskode og brugernavn, da du oprettede dig hos Viaplay. Dit brugernavn vil typisk være din e-mailadresse.

Hvis du har glemt hvilken mail du har brugt som brugernavn, skal du kontakte Viaplays kundeservice.

Jeg har glemt min adgangskode til Viaplay

Hvis du har glemt din adgangskode til Viaplay, kan du bestille en ny adgangskode her.

Du får en mail, hvor du kan lave en ny adgangskode.

Tjek om du er logget ind andre steder

Hvis du har tjekket dine loginoplysninger og stadig ikke kan logge ind på Viaplay, er din konto måske logget ind et andet sted.

Kan du ikke logge ind på din konto, kan det være at du har glemt at logge ud et andet sted. Deler du din konto med familie eller venner, så undersøg om de bruger den.

Du kan være logget ind på to forskellige enheder samtidig.

Har du lige tilmeldt Viaplay?

Hvis du lige har tilmeldt Viaplay hos Telmore, kan der gå op til 24 timer, før din konto er aktiveret.