Sådan bruger du Viaplay

Hvordan får jeg en konto?

Du modtager en e-mail fra Telmore med et aktiveringslink til Viaplay. Under oprettelsen vælger du selv brugernavn og kodeord til din Viaplay-konto.

Se guide til aktivering herunder:
  1. Klik på aktiveringslinket i mailen Login-oplysninger til Telmore Play.
  2. Indtast den e-mail du vil have som brugernavn og en adgangskode.
  3. Indtast dit fornavn og efternavn.
  4. Angiv om du ønsker personlige anbefalinger og accepter aftalevilkår.
  5. Du er nu klar til at bruge Viaplay.

Hvordan kan jeg se Viaplay?

Du kan se Viaplay på disse enheder: Læs mere nedenunder for kravene til de forskellige enheder.

Android smartphone og tablet
For at se Viaplay på din Android-enhed skal du downloade Viaplay-appen på Google Play store .
Appen understøtter Android 4.1 eller nyere versioner.

iPhone og iPad
For at se Viaplay på din iOS-enhed skal du downloade Viaplay-appen i App Store .
Appen understøtter iOS 8.0 eller nyere versioner.

Computer – PC og Mac
Du kan se Viaplay på din bærbar eller stationær PC og Mac ved at logge ind på Viaplays hjemmeside.

Viaplay virker på de nyeste versioner af Chrome, Firefox, Microsoft Edge og Safari.
PC - styresystem: Du skal have Windows 10, 8 eller 7.
Mac-styresystem: Du skal have Mac OS X10.9 eller en nyere version.

Smart TV
Viaplay er tilgængelig fra et udvalg af Smart TV.

Samsung Smart TV: modeller fra 2012 og frem.

LG Smart TV: modeller fra 2012 og frem.

Panasonic Smart TV : modeller fra 2014 og frem med Viera Connect.

Hvis Viaplay-appen ikke er installeret i forvejen, skal du hente den den til dit Smart TV.

Android TV
Viaplay fungerer på Android TV fra Sony, Philips og Nvidia Shield.
Hvis Viaplay-appen ikke er installeret i forvejen, henter du den i Google Play store.
Første gang du logger ind på Viaplay, skal du måske vælge Log ind med kode i stedet. En boks beder dig gå ind på et link, på din smartphone, tablet eller computer. Følg instruktionerne for at aktivere og registrere din enhed til din Viaplay-konto.

Apple TV
Viaplay-appen er tilgængelig på Apple TV-generation 2, 3 og 4. Du tilslutter enkelt dit Apple TV via HDMI-indgangen i dit TV.
Vejledning  til streaming af indhold gennem Apple TV.

Playstation 3 og 4
Du kan se Viaplay på din Playstation 3 eller 4.
Vælg Mine Kanaler under TV-/videotjenester, og download Viaplay.
Første gang du logger ind, skal du registrere din Playstation under enheder på din Viaplay-konto. Du ser en vejledning på skærmen, og du kan registrere din enhed fra en browser på en computer, smartphone eller tablet.

Xbox One
Du kan se Viaplay på din Xbox One.
Download Viaplay-appen i Xbox Marketplace.

Chromecast
Du kan bruge Chromecast sammen med en computer, mobil eller tablet. Sæt din Chromecast til dit TV med et HDMI-kabel, og sørg for at dit TV og den enhed du afspiller fra, er på samme WiFi-netværk.

Cast fra Viaplay-appen:
  1. Tænd for dit TV og Chromecast.
  2. Åbn Viaplay-appen på din smartphone/tablet.
  3. Afspil en film eller serie.
  4. Tryk på Chromecast-ikonet i afspilleren og vælg din Chromecast.
Cast fra din PC eller Mac:
For at caste fra en computer, skal du bruge Google Chrome-browseren .
  1. Åbn Chrome-browseren.
  2. Tryk på de tre prikker oppe til højre og vælg Cast.
  3. Vælg din Chromecast-enhed og opret forbindelse.
  4. Fanen bliver nu castet til dit TV.
  5. Gå ind på Viaplays hjemmeside  og stream en film eller serie.
Til højre for søgefeltet ser du Cast-ikonet, når du er forbundet til din Chromecast. Hvis du højreklikker på ikonet og vælger Vis altid ikon, kan du caste indhold nemt og hurtigt.

Google Home
Du kan afspille Viaplay fra din Google Home.
Kobl din Viaplay-konto til en Google-konto i Google Home-appen, og afspil Viaplay over Chromecast.
Du kan du styre Viaplay med stemmekommandoer på dansk, norsk eller svensk.
Se en liste over kommandoer til Viaplay på din Google Home her.

Hent film og serier til offline

Du kan hente film og serier og se dem offline på din smartphone eller tablet. Det er ikke muligt på andre enheder.
Sådan gør du:
  • Vælg den film eller det afsnit du vil hente og tryk på Gem offline.
  • Gå ind i Offline-sektionen og find det du gerne vil se.
  • Du har adgangs til indholdet i 30 dage. Derefter skal du hente det igen, for at forny licensen. Det gør du inde på indholdets side, eller i Offline-sektionen.
Hvis du vil se Viaplay offline i udlandet, er det vigtigt at du ikke benytter et lokalt netværk, mens du bruger Viaplay. Da de ikke har rettigheder til at vise indhold uden for EU, bliver du måske blokeret fra tjenesten. Viaplay-appen bliver også muligvis opdateret automatisk, hvilket fjerne indholdet i din Offline-sektion

Hvor mange enheder kan jeg registrere?

Du kan registrere op til 4 enheder på din Viaplay-konto.

Kan jeg bruge Viaplay på flere enheder samtidig?

Du kan se film eller serier på 2 enheder ad gangen

Kan jeg se Viaplay i udlandet?

Du kan bruge Viaplay i Danmark og resten af EU.
Rejser du udenfor EU, anbefaler vi, at du gemmer materiale til offline, inden du rejser afsted. Du kan gemme materiale offline på smartphone eller tablet.
Læs mere om Viaplays offline-funktion .
Vær opmærksom på, at det kan være meget dyrt at bruge data i udlandet.